Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИНЦ ВИЛИЈАМ ИМЕНОВАН ЗА КОМАНДАНТА НАД БИВШИМ ПУКОМ ПРИНЦА ХАРИЈА: Примећени су "ТАЈНИ СИГНАЛИ", а полемише се и о овоме

Принц Вилијам добио нови чин

1715760025_princ-Hari.png
Пхото:принтсцреен/инстаграм
Oglas

Британски краљ Чарлс службено је данас именовао принца Виљама за команданта над бившим пуком принца Харија. На догађају у Хемширу, монарх је похвалио пилотске способности престолонаследника док су стајали поред летелице којом је војвода од Сасекса управљао током службе у Аваганистану. Ни реч није изустио о млађем сину, који је време те церемоније био на путу до Лондона из Нигерије, одакле је наставио даље ка Лос Анђелесу, са супругом Меган Маркл. Принц од Велса и краљ показали су да их спаја велика блискост и да уживају када су један поред другог. Вилијам је "одао" и ове сигнале.

Сјајан однос који су данас показали принц Вилијам и краљ Чарлс подржала је и стручњак за говор тела, Џуди Џејмс. Како је рекла, принц од Велса био је поносан и одушевљен када је у једном тренутку видео свог оца који се бори са раком, како се смеје из свег срца. Њихова заједничка "шетња" била је пуна енергије и показала је осећај лакоће и блискости.

"Изгледао је као да је Чарлс показао неку унутрашњу нелагодност тако што је гурао руку у џеп своје јакне док је стајао сам како би одржао мали говор пре откривања плоче", додала је Џејмс и напоменула да је однос оца и сина био далеко од формалног (однос краља и Харија свео се на формалност и мање од тога).

"Када је Чарлс стајао са својим сином Вилијамом, видели смо неке величанствено сигнале узајамне наклоности и разиграног уважавања. Био је то прави говор тела оца и сина и ово је био готово први пут да су нам пружили увид у праву природу свог односа, онаквог какав је тај однос данас".

Џејмс је напоменула да је Вилијам, док је био млађи, често наговарао свог оца да позира у јавности и покушааво да измами мало његовог осмеха. Касније је у јавности било очигледно да уживају када су један поред другог.

Краљ и принц нису показали било какве сигнале нелагодности који би могли да се повежу са здравственом кризом на двору, изазваном болешћу Чарлса ИИИ и Кејт Мидлтон. Џуди је поручила да је принц од Велса изгледао најопуштеније у јавности, откако је његовој супрузи дијагностикован рак односно откако је саопштена та дијагноза. Његов говор тела указао је на олакшање и одушевљење што дели тренутак са својим оцем након свега што је задесило породицу.

"Ово је можда најопуштенији изглед Вилијаам од болести Кејт Мидлтон. Чини се да је његов фокус овде примарно на однос сина према оцу и чини се да је чињеница да је ово породичан тренутак, већи од давања и прихватања улоге. Вилијам изгледа самоуверено и способно, а Чарлсов разиграни приступ заиста сугерише да зна да његов старији син може лако и оштроумно да се носи с овом новом улогом. Нису уопште оптерећени "последицама", у које спада и Хари, не мисле о томе. Понашање указује на интензиван љубазан однос који је добио на интензитету у последњих неколико година и који се сада продубио кроз борбу Чарлса и Кејт Мидлтон. Изгледају као два човека фокусирана на савладавање тих болести док поправљају краљевску фирму", додала је.

Краљ Чарлс је у разговору са војним ветераном који се борио са раком, открио да је попут њега изгубио чуло укуса због хемиотерапије. "Чарлс је развио нову способност емпатије, нажалост захваљујући својој болести. Његов говор тела у том разговору указује на повећан ниво разумевања, па чак и зближавања док разговарају. Сада је у могућности да дели искуство, а његови изрази лица и тон изгледају много посвећенији, лични", каже Џуди.

Како је поменуто именовање могло да припадне Харију, да се није десио Мегзит, многи на Инстаграм страници принцезе и принца од Велса истичу: "Где је Хари? Како сте могли да га заборавите?", "Искрено, свет воли Меган и Харија, искупите се и прихватите их", "Хари је на правој страни историје", "Вилијам ово не заслужује - Хари заслужује", "Хари, увек ћеш бити поштован као што је била твоја мајка", "Требало је да ово припадне Харију", "Била би то дивна почасна улога за Харија".

Други указују да Хари није принц од Велса него да ту титулу носи његов старији брат. Мегзит је учинио своје али и низ породичних скандала који су се десили у међувремену. Многи сматрају да је именовање прилично контроверзно, а Хари је овом одлуком додатно отежао могућност да се у будућности врати службеним дужностима.

Ситуација се доста променила јер су раније углавном критиковали Харија. Одлука о имовању уследила је након што је Чарлс одбио да се види са млађим сином, док је принц недавно боравио у Лондону.

Подсетимо, Чарлс води храбру борбу са раком, а 26. јануара имао је операцију због бенигног повећања простате у лондонској болници.

Курир 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas