Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принц Вилијам открио непознате детаље из породичног живота: Ову познату ПЕСМУ им је ПРИНЦЕЗА ДАЈАНА певала у колима

Принц Вилијам открио је до сада непознате породичне детаље.

1638776578_shutterstock_1288925734.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Војвода од Кембриџа открио је песму која буди дирљива сећања на његову покојну мајку Дајану, принцезу од Велса. Принц Вилијам се појављује у серији Аппле Фитнесс+ како би подстакао људе да одвоје мало времена и прошетају због менталног здравља током празничног периода. Током епизоде, он говори о важности одржавања менталне форме, размишља о безбрижном тренутку када је извучен из своје зоне удобности...

- Када сам био млађи, Хари и ја, били смо у интернату. А наша мајка је свирала разне песме пре повратка у школу да би нам некако отклонила стрепњу од повратка школским обавезама. Једна од песама које се масовно сећам и која је остала са мном све ово време, а у којој и дан-данас још увек потајно уживам, је "Најбоље" (Тхе Бест) Тине Тарнер. Седећи на задњем седишту, осећао сам тај прави породични тренутак. Моја мајка би нас возила, певала из свег гласа - каже Вилијам, а преноси британски Хелло.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон једноставна и елегантна: Принцеза се вратила омиљеној комбинацији (ФОТО)

- Сада када слушам ту песму, враћа ме на те вожње колима и буди много успомена на моју мајку - каже сетно принц Вилијам.

Отац троје деце Вилијам такође открива песму коју његова деца, принц Џорџ, принцеза Шарлот и принц Луис, тренутно не могу да престану да слушају:

- Једна од песама коју деца тренутно обожавају је Шакирина, Вака Вака. Има много покрета. Шарлот, посебно, трчи по кухињи, док је Луис прати унаоколо покушавајући да уради исто као она.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas