Oglas
· · Komentari: 0

Princ Vilijam otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života: Ovu poznatu PESMU im je PRINCEZA DAJANA pevala u kolima

Princ Vilijam otkrio je do sada nepoznate porodične detalje.

1638776578_shutterstock_1288925734.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Vojvoda od Kembridža otkrio je pesmu koja budi dirljiva sećanja na njegovu pokojnu majku Dajanu, princezu od Velsa. Princ Vilijam se pojavljuje u seriji Apple Fitness+ kako bi podstakao ljude da odvoje malo vremena i prošetaju zbog mentalnog zdravlja tokom prazničnog perioda. Tokom epizode, on govori o važnosti održavanja mentalne forme, razmišlja o bezbrižnom trenutku kada je izvučen iz svoje zone udobnosti...

- Kada sam bio mlađi, Hari i ja, bili smo u internatu. A naša majka je svirala razne pesme pre povratka u školu da bi nam nekako otklonila strepnju od povratka školskim obavezama. Jedna od pesama koje se masovno sećam i koja je ostala sa mnom sve ovo vreme, a u kojoj i dan-danas još uvek potajno uživam, je "Najbolje" (The Best) Tine Tarner. Sedeći na zadnjem sedištu, osećao sam taj pravi porodični trenutak. Moja majka bi nas vozila, pevala iz sveg glasa - kaže Vilijam, a prenosi britanski Hello.

Pročitajte još: Kejt Midlton jednostavna i elegantna: Princeza se vratila omiljenoj kombinaciji (FOTO)

- Sada kada slušam tu pesmu, vraća me na te vožnje kolima i budi mnogo uspomena na moju majku - kaže setno princ Vilijam.

Otac troje dece Vilijam takođe otkriva pesmu koju njegova deca, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, trenutno ne mogu da prestanu da slušaju:

- Jedna od pesama koju deca trenutno obožavaju je Šakirina, Vaka Vaka. Ima mnogo pokreta. Šarlot, posebno, trči po kuhinji, dok je Luis prati unaokolo pokušavajući da uradi isto kao ona.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas