Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Принцеза Дајана данас би имала 62 ГОДИНЕ: Сећање на мајку ујединило браћу (ВИДЕО)

Никада није постала краљица, али је заувек остала принцеза народа

1688286687_DAJANA-NASLOVNA.jpg
Пхото: Инстаграм принтсцреен/хеллоцанадамаг
Oglas

Била је најфотографисанија жена на свету у једном тренутку, филантроп и хуманитарац, и љубимица народа. Трагично настрадала Лејди Ди, како су је од милоште звали, 1.јула 2023. би напунила 62 године.

Она би данас била бака петоро унучића, а њени синови би можда били у другачијим односима...
Ипак, принц Вилиам и принц Хари су изгледа ставили свој сукоб по страни, како би подржали церемонију додела
награда у Дајанину част.

У петак су објављени добитиници Дајанине награде, којом се одаје почаст 180 младих људи за њихове хуманитарне напоре и друштвени рад.

Дајанини синови играју активну улогу у организацији, а за церемонију доделе ове године, Вилијам и Хари су снимили видео-поруке у којима честитају добитницима. Њихови видео снимци су снимљени одвојено, али заједничка су била осећања која су браћа пренела војим порукама:

'' Када улажемо у младе људе, када им пружамо алате и могућности да направе разлику, они заиста могу да премене свет'', рекао је Вилијам.
'' Веровање које дели моја мајка и оно што са поносом настављам у њено име''.

'' Док се окупљамо, подсећам се на дубоко уверење које је моја мајка имала- у трансформативну моћ младих људи. Она је препознала њихову јединстсвену способност да изазову ''статус кво'' и и залажу се за инклузивније и саосећајније друштво'', поручио је Хари.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas