Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРИНЦЕЗА ШАРЛИН променила фризуру, а њена гардероба привлачи погледе: "Најтужнија принцеза на свету" не скида осмех (ФОТО)

Принцеза Шарлин се појавила на традиционалном Балу ружа

1711371322_profimedia-0859083790.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Одржан је прексиноћ традиционални Бал ружа кнежевске породице у Монаку и донео нам је неочекивано модно издање принцезе Шарлин која је била веома расположена у јавности па је њен осмех имајући у виду њену "титулу" најтужније принцезе на свету, веома јак утисак. Забележено је још занимљивих детаља везаних за још једну чланицу владајуће породице.

Принцеза Шарлин појавила се у металик комбинезону. Право свечано издање је потпуно у складу са догађајем. Овај стајлинг је велико изненађење иако је супруга Алберта ИИ од Монака и раније умела да носи шљаштећу одечу, у празничним приликама.

Модно издање је и прилично смело због овог упадљивог десена. Фризура је пун погодак па јој чак и боље пристаје од скроз кратке косе. Стајлинге осталих гостију међу којима је и унука Грејс Кели Шарлот Казираги, као и детаље са догађаја можете да погледате у галерији.

На забави је била и ћерка славне глумице принцеза Каролина од Монака и то у друштву Шарлин и Алберта ИИ. Подсећања ради, Грејс Кели и Реније ИИИ од Монака добили су у браку и ћерку Стефани. Било је раније гасина да најтужнија принцеза није у добрим односима са снајом коју је поршле године мењала на овом догађају.

Принцеза Каролина имала је тада задатак домаћице догађаја, на који је дошла у друштву брата, а на којем су присуствовале и њене ћерке Шарлот и Александра. Било је на балу и светских звезда попут певачице Џенет Џексон. Двор кнежевине Монако није саопштио због чега је принцеза Шарлин одсуствовала са свечаног догађаја. А откуд уопште наводи да се најтужнија принцеза и принцеза Каролина не подносе?

Фото: Профимедиа

Повод за такве приче је чињеница да је Каролина након смрти мајке Грејс Кели 1982. преузела улогу прве даме Монака. И то је трајало до 2011. када се њен брат оженио Шарлин.

"Примопредаја моћи" није наводно текла глатко јер је Каролина тешко подносила да буде лишене своје улоге док се Шарлин и поред тога осећала као да је у другом плану.

Док су кружиле такве приче, са двора су покушавали да сузбију гласине тврдећи да је Шарлин на венчању носила фризуру инспирисану стилом Каролине док је ћерка Грејс Кели учествовала у дизајнирању хаљина за деверуше за венчање своје снаје, пише роyалцентрал.цо.ук. У међувремену Каролина се посветила улози баке, али и бројним добротворним акцијама. Учествовала је и на јавним догађајима пратећи снају и брата. По мишљењу неких, прихватила је улогу "нижег ранга", што није умирило гласине.

(Блиц Жена)

БОНУС ВИДЕО

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas