Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Пробудила је у мени ИНАТ": Стоја оштро одбрусила својој УЧИТЕЉИЦИ због њене изјаве да је била веома лош ђак

Стоја Новаковић реаговала на изјаву своје учитељице

1698314224_Foto-Ataimages.rs-Stoja.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Стоја Новаковић неколико пута до сада је причала о трагедији која ју је задесила након рођења сина. Њен супруг је преминуо, а његова породица је с бебом избацила из куће. Својевремено се присетила још једне неправде коју је преживела и то од учитељице из основне школе.

Стоја није успела да у року заврши основну школу, па је по одлуци наставног особља била приморана да прекине школовање, а њена учетељица никад није имала ниједну лепу реч да каже за њу.

- Не желим ништа да кажем о Стојиним школским данима јер о њима нема шта лепо да се каже. Не слушам њене песме и не дичим се њоме. Рећу ћу само да је била веома лош ученик и да током прва три разреда није певала у школском хору - рекла је њена учитељица у једном интервјуу, а Стоја јој се после много година обратила путем друштвених мрежа и открила због чега је напустила школу.

- Као што сви знају, моји родитељи, брат и ја били смо јако сиромашни, али поносни. И пошто нисмо имали да на поклон носимо кокошке, јаја, сир и сланину, спадала сам међу сироту децу која нажалост нису била омиљена. Међутим, сада сам бескрајно захвална својој разредној, госпођи Добрили на свему! Њеним понашањем, које је и дан данас, видим исто, пробудила је у мени инат и невиђену мотивацију да успем и превазиђем све одличне ђаке, миљенике и богате који су били пуних руку кокошака, јаја и сланине. И успела сам у томе. Истовремено јој све и опраштам, а свим просветним радницима саветујем да мотивишу децу, али да их надасве поштују и никад не причају о њима лоше, нарочито после више деценија, јер ипак су то њихови ђаци, једном и заувек.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas