· · Коментари: 0

Са 17 остала трудна, са 19 завршила са дететом на улици: Овако данас изгледа син Стоје Новаковић (ФОТО)

Њега је готово немогуће видети у јавности

1678793971_stojan.jpg
Фото: АТА имагес

Певачица Стојанка Новаковић Стоја имала је веома тежак живот, а њеног сина Милана, којег је родила са само 17 година, готово нико није видео у јавности.

Фолк певачица Стоја Новаковић се са само 16 година удала у селу Перлез, добила је сина а онда је са бебом у наручју завршила на улици након што је њен први муж трагично настрадао.

Наиме, он је само 3 године од њиховог венчања погинуо, па је певачица са само 19 година остала да се бори сама са дететом.

"Удала сам се врло млада, са 16 година, за човека којег сам неизмерно волела, као и он мене. Сина сам родила са 17 година и убрзо почела да наступам са једним бендом, уз супругову сагласност. Идила је трајала до моје 19. године, када се догодила та несрећа, а онда је све кренуло наопако", испричала је Стоја својевремено.

Милан је годинама живео у Аустралији код Стојине пријатељице, све док певачица у Србији није изградила име и довела га назад.

Стојин син завршио средњу медицинску школу, од певачице никада није тражио новац, а живот јој је учинио савршеним са двоје унучади који су данас Стојин цео свет.

Милан је запослен у психијатријској установи "Лаза Лазаревић" већ годинама.

Стоја иначе, није хтела да прича о сину за медије, али је пре неколико година у једном интервјуу рекла да је врло поносна на њега.

-Милан је јако вредан и борбен. Завршио је медицинску школу и запослио се болници. Поносна сам на то у каквог је човека израстао, иако ја нисам увек била поред њега, стицајем околности - рекла је певачица својевремено.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.