· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

"Прошла сам кроз страшну агонију": Власница је многих популарних хитова, а након развода прошла је кроз прави пакао

"Острво туге", "Лијепе жене", "Тијело уз тијело", само су неки од њених хитова...

1617377463_bajrami_08122017_0017.jpg
Фото: АТА

Селма Бајрами је власница многих хитова, а када се појава на сцени, заблиста у пуном сјају. Нико никада не би рекао да је она заправо прошла прави пакао и тортуру са супругом, али о томе ретко када прича.

Прочитајте још: Ружно паче из култне серије 90тих постала је права ЛЕПОТИЦА и очекује ШЕСТО ДЕТЕ (ФОТО)

Селма је свог другог супруга, Мују Мусића,упознала јула 2011. године у на једном свом наступу, па се исте те године удала за њега, после само месец дана од веридбе.

Њих двоје су се развели у октобру 2014, а многи су спекулисали ју је он за време брака и преварио са једном дамом за "пословну пратњу", која се зове Драгана и са којом је наводно и наставио да живи после развода.

- Убрзо након венчања мислила сам да је сва срећа на мојој страни, међутим мој супруг и ја смо схватили да нисмо један за другог и одлучили смо се за развод како би наш син Дарис могао да одраста у дому без свађа. Било је лакше планирати него учинити па сам остала са двогодишњим дететом и два кофера испред врата - испричала је Селма Бајрами.

Прочитајте још: "Присталица сам естетских корекција, али само када су у мери": Александра Пријовић важи за праву ЛЕПОТИЦУ, а признала је да је радила на ИЗГЛЕДУ (ФОТО)

Селма је у тешким моментима била потпуно сама, немачки језик није довољно знала, није имала ни новца јер није радила, али је убрзо успела да нађе стан и уписала је курс. Покушавала је да има нормалну комуникацију са супругом, он је одлучио да јој одузме дете.

- Прошла сам кроз страшну агонију. Дарис је био мали али осетио је да се нешто дешава, није му било јасно због чега више нисмо заједно. Он је почео да се повлачи у себе и да тешко говори. Одвели смо га код психолога и на срећу утврђено је да је имао баријеру због два језика на којима је говорио - испричала је тада своју тешку причу.

Такође, пре неколико година Селма је истакла да више није могла да поднесе разне тужбе и пријаве социјалној служби од бившег мужа Муја Мусића са циљем да јој одузме дете, па је решила да се обрати агенцији за заштиту жена у Бечу.

- Само хоћу да сјаше више с мене. Мени је опет пре неки дан дошла социјална служба на врата. Нон-стоп нешто измишља, како ја остављам дете, како га запостављам... Када сам на наступу, у сигурним је рукама, чува га моја мама. Пријавила сам се у једну агенцију за заштиту жена, јер више не знам како од њега да се одбраним, стално се вучем по судовима због његових неоснованих тужби, стално ми шаље социјалне службе, не могу више то да трпим. Свашта ради, сплеткари, чак сумњам, мада нисам сто одсто сигурна, да су особе које су мене заступале преносиле информације супарничкој страни и сад радим на томе да прикупим све доказе. То је стварно пакао, али то се не види на мени, ја сам увек насмејана и само гурам напред. Тек ћу доказати душманима да могу да се изборим са свим недаћама, успех им је највећа казна - рекла је у својој исповести за „Сцену” фолк певачица прошле године.

Прочитајте још: Да ли сте их ПРЕПОЗНАЛИ? ТУТЊИЛИ су музичком сценом деведесетих, а њихове "ГАЋЕ" остале су непревазиђене (ФОТО/ВИДЕО)

Певчица је тада тврдила да њен бивши супруг не може да пронађе ниједну замерку у њеном одгајању њиховог сина и да је он тај који га занемарује. Она је и додала да мужу не брани да виђа сина:

- Он по одлуци суда има право да га виђа сваког петка, и сваки други викенд. Три месеца сам била у Босни пошто сам имала турнеју. Он нити је звао, нити је питао за дете. Штавише, ја сам звала да га види путем видео-позива, он ни то није хтео. Ја то радим због среће свог детета, дете треба да има оца, да има мушке навике, да са њим игра фудбал, да га отац води на пливање, да га научи да вози бицикл, мада ја све то радим уместо њега. Не браним му контакт с оцем, ево, шест последњих викенда су провели заједно, према томе, не схватам шта хоће више од мене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.