· · Komentari: 0
LEPE VESTI

Ružno pače iz kultne serije 90tih postala je prava LEPOTICA i očekuje ŠESTO DETE (FOTO)

NJen otac je čuveni producent i svi su mislili da je ćerki nezasluženo dao ulogu u čuvenoj seriji.

1617343865_Tori.PNG
Foto: Instagram/ screenshot torispelling

Ako sećate se Done iz serije "Beverli Hils" sigurno zamišljate plavušu koja je malo glumila i brzo bila zaboravljena. Naime, posle ove kultne serije nije imala neku zapaženu ulogu.

Pročtiajte još: Do leta - RAKETA! Evo koja naša PEVAČICA se ozbiljno zagrejala za skidanje VIŠKA KILOGRAMA (VIDEO)

Tori Spelink ima 1,5 miliona pratilaca na Instagramu i za njih ima divnu vest! Ova glumcia čeka šesto dete!

Stomačić zaobljen, a Tori blažena...

Iako je juče bio Dan šale Tori je pokazala trudnički stomačić koji se prilično zaoblio. Tori ima 47 godina i svi su oduševljeni njenim izgledom. Naime, ona bukvalno blista! Na slici sa "novim stomačićem" Tori nosi negliže i belu majicu, a na emstu gaćica je "krstić". Savršeno je našminkana, a njena bujna plava kosa rasuta je po ramenima.

Pročitajte još: Raspametila seksipilom: Jami fotografijom od pre 30 godina zapalila Instagram (FOTO)

Na ovaj način je potvrdila govorkanja da je, ipak, trudna!

Tori su odmah napali ljudi, jer smatraju da nije smešno da za 1. april pravi šale na račun trudnoće, jer mnogi parovi imaju problema sa trudnoćom. NJen suprug Din MekDermont (54) nije se oglašavao.

Ovo je najgluplja šala svih vremena!

- Nadam se da trudnoću ne koristiš kao prvoaprilsku šalu, jer si vlagoslovena sa petoro dece i ovo ti ne treba - napisao je jedan od pratilaca.

- Ako je ovo prvoaprilska šala, najgluplja je od kada znam za sebe - napisao je drugi.

Pročitajte još: Milica Milša oduševila fanove FOTOGRAFIJOM iz mladosti: "Bila si i ostala lepotica" (FOTO)

Tori Speling, dakle, ima petoro dece: Liama (14), Stela (12), Heti (9), Fina (8) i Boa (4). I ne čudi što su pratioci šokirani šestom trudnoćom.

Pre neki dan je, zaista, bila kod doktora.

Glumica do sada nije komentarisala i dala objašnjenje da li, zaista, trudna ili je reč o šali. Međutim, činjenica je da je Tori na Instagramu imala "lajv" u kojem je snimila kako odlazi na tretman kod čuvenog doktora Simona Uriana Epiona na tretman kože i njen stomak se nije video.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.