Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РОДЕ

Бациле рекет: Јелена Јанковић показала стомачић, а ове две тенисерке су већ СУПЕР маме (ФОТО)

На друштвеним мрежама појавила се прва фотографија на којој се види Јелена Јанковић од када је у благословеном стању.

1612211966_Jelena-Jankovic.jpg
Фото: Принтскрин / Инстаграм / м25_уае
Oglas

Бивша тенисерка Јелена Јанковић тренутно се налази у Фруџејри, једном од седам у саставу Уједињених Арапских Емирата.

Овде је дошла да би посетила тениски турнир, а ту се сусрела са бројним обожаватељима који су желели да се фотографишу са њом.

Прочитајте још: Трудна ЈЕЛЕНА гради вилу у Србији, издвојиће огромну суму новца, а Ноле ће јој бити комшија!

На друштвеним мрежама појавила се фотографија са једним обожаватељем, а на њој се јасно назире стомак прослављене тенисерке.

Ово је прва фотографија на којој се види труднички стомачић Јелене Јанковић, а она је одевена у дугу црну хаљину са принтом и са маском на лицу.

Да подсетимо, Јелена Јанковић је од пролећа прошле године у емотивној вези са доктором Бранком Бараћем. Он је интерниста-реуматолог и веома је цењен у својој професији, а ради у једној приватној клиници у Београду.

А и ове даме из света тениса, поред некадашњих изузетно успешних спортских каријера, су сада успешне и у улогама мајки, што желимо и Јелени у будућности.

Прочитајте још: Спремите се за ШОК: Била је СЕКС симбол 90-тих, сви мушкарци су је желели, а ево како ДАНАС изгледа

Тако и Ана Ивановић, која је у браку са немачким фудбалером Бастијаном Швајнштајгером још од 2016. године, има два дечака Луку и Леона.

А  бивша руска тенисерка и манекенка, Ана Курњикова, супруга Енрикеа Иглесијаса, је данас на свом званичном Инстаграм профилу поделила симпатичан видео на ком са својом ћеркицом разговара док гледају у море. 

Прочитајте још: Бритни Спирс прозвала Џастина Тимберлејка испод бизарног видеа: "Ово је језиво" (ВИДЕО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas