Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први муж Драгане Мирковић- ''Време је да кажем шта имам о њој и нашем браку'': Погледајте њихову једину заједничку фотографију

Први муж Драгане Мирковић био је познати естрадни менаџер и политичар

1688886729_c334b76cce98589875e98452084af2d3a74f769e.jpg
Фото: АТА
Oglas

Две и по деценије Драгана Мирковић у браку је са бизнисменом из Аустрије Тонијем Бјелићем. Мало ко, међутим, зна да је пре милионера она већ била једНом удата. Први муж Драгане Мирковић је менаџер и политичар Зоран Башановић, са којим је пре венчања била дуго у вези.

Деведесетих година доста се спекулисало на ту тему, али како није било доказа да су икада певачица и њен изабраник стали на луди камен, медији су престали о томе да пишу.

Пар година касније певачица се повукла са естрадне сцене, нестала је Србије и из Башановићевог живота.

Убрзо се дознало да се удала за Тонија, а није прошло много времена када се остварила у улози мајке, родивши сина Марка, а потом и ћерку Мануелу.

Поред Тонија је имала диван живот, на Башановића је потпуно заборавила иако је једно време био важан део њене каријере али и живота, ипак чини се да он њу из свог срца дуго након прекида није успео да ишчупа.

За медије се пре 13 година присетио први муж Драгане Мирковић романсе са њом, када је потврдио и да се венчање међу њима заиста догодило.

Фото: АТА

- Много времена смо тада боравили ван земље, а када нисмо радили, ишли смо што даље, јер смо једино тамо имали мир. Постоје туристичка венчања на далеким дестинацијама и острвима где људи склапају брак из зезања. Тако смо се Драгана и ја венчали у једној капели у Лас Вегасу, као и многи познати парови, али то венчање није нигде заведено и не важи. Ако је то било то неко тајно венчање о којем се причало, сад више није - рекао је Башановић.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas