Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први пут у јавности се појавио у "Музичком тобогану": Данас је један од најтраженијих певача и жене га обожавају, да ли знате о коме је реч? (ВИДЕО)

Његов специфични глас отапа и најтврђа срца

1660297179_dzenan-.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Рођен је 1975. године у Пријепољу. Први пут се на телевизији појавио у "Музичком тобогану", када је са гитаром у руци свирао и песму Црвене јабуке "Туго, несрећо".

Прочитајте још: Снимак са места несреће: Славна глумица и даље у коми - "Неочекује се да ће преживети" (ВИДЕО)

Основну и средњу школу завршио је у Пријепољу, када је и почело његово интресовање за музику. На фестивалу Ферас 05, с песмом "Да си ту", улази у суперфинале и осваја награду као најбољи дебитант. 

 

@музицкитхроwбацк Погодите ко је пјевач?? 😍😍##еxy #еxyу #балкан #балкантикток #музицкитхроwбацк #црнагора #цротиа #хрватска #босниа #босниаандхерзеговина #сербиа #монтенегро #словениа #музика #музиказадусу #дзенанлонцаревиц #дзенан ♬ оригинал соунд - Музицкитхроwбацк

Певачку репутацију стекао је свирајући у Пријепољу, Новом Пазару, Ужицу, Сјеници, да би се 2006. појавио у Београду. Трипут је учествовао на Будванском фестивалу, а на првом учешћу добио је награду за "медитерански звук" за песму "Ти амо, Ангела".

Први албум под насловом „Никоме ни реч“ објавио је 2007. године и тиме скренуо пажњу на себе. У досадашњој каријери издао је пет студијских албума, и на десетине синглова.

Прочитајте још: Чувена НЕДА из серије "Грех њене мајке" преживела ПАКАО: Доктор јој поломио 3 ПРШЉЕНА на ПОРОЂАЈУ, због тога не жели више деце

Многи га сматрају једним од најбољих извођача на српској јавној сцени, а на његовим наступима добар провод је загарантован. Остао је веран свом музичком стилу и музицу. У питању је Џенан Лончаревић.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas