Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Први сусрет Марије Шерифовић и Саше Поповића прошао је НЕСЛАВНО: "Онако ме је ошамарила"

Марија је имала 15 година када је први пут упознала Сашу Поповића

1675850250_sasamara.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

"Звезде Гранда" скоро да се не би могле замислити без Марије Шерифовић. Миљеница је многих такмичара, а позната је по томе што се не либи да изнесе своје мишљење. Није реткост да се супротстави и Саши Поповићу.

Без обзира на повремена неслагања када су кандидати у питању, Марија и Саша данас су добри пријатељи, али њихов први сусрет није водио у том смеру.

Као дете, Марија је ишла са Верицом на снимања, а данас препричава како је изгледало њено упознавање са Сашом:

- Сећам се да је тад био ЗАМ, прво смо ишли у Земун, а ја сам хтела да идем са њом. Некад су се емисије снимале у време школе, друге смене и нисам могла да стигнем итд. Мислим, лепо је данас када видим да сам као дете тамо ишла и гледала све те неке људе, а сад могу да се свађам лепо са њима – препричава певачица кроз смех.

Њихов први сусрет десио се давне 1998, кад је Марија имала само 15 година:

- То никад нећу заборавити. Марија је била клинка и Верица је довела на снимање, а у тој емисији је био покојни Шабан Шаулић, Весна Змијанац и сви певачи су долази и пролазили са „Добро вече, директоре“. И сад Верица доводи Марију и каже Верица њој „Ово је директор Саша Поповић“, а затим мени „Да те упознам, ово је моја Мара“, а она мени прође поред мене и само каже „Здраво“. Види онако ме је ошамарила, као здраво и журим... И ништа, села поред мене, ја кажем како си, а она гледа и мисли се „Добро, матори шта ме питаш“. Била је фрајер од малих ногу и била је џамбас – открио је у емисији "Звезде Гранда Специјал".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas