Oglas
· · Komentari: 0

Prvi susret Marije Šerifović i Saše Popovića prošao je NESLAVNO: "Onako me je ošamarila"

Marija je imala 15 godina kada je prvi put upoznala Sašu Popovića

1675850250_sasamara.jpg
Foto: ATA images
Oglas

"Zvezde Granda" skoro da se ne bi mogle zamisliti bez Marije Šerifović. Miljenica je mnogih takmičara, a poznata je po tome što se ne libi da iznese svoje mišljenje. Nije retkost da se suprotstavi i Saši Popoviću.

Bez obzira na povremena neslaganja kada su kandidati u pitanju, Marija i Saša danas su dobri prijatelji, ali njihov prvi susret nije vodio u tom smeru.

Kao dete, Marija je išla sa Vericom na snimanja, a danas prepričava kako je izgledalo njeno upoznavanje sa Sašom:

- Sećam se da je tad bio ZAM, prvo smo išli u Zemun, a ja sam htela da idem sa njom. Nekad su se emisije snimale u vreme škole, druge smene i nisam mogla da stignem itd. Mislim, lepo je danas kada vidim da sam kao dete tamo išla i gledala sve te neke ljude, a sad mogu da se svađam lepo sa njima – prepričava pevačica kroz smeh.

NJihov prvi susret desio se davne 1998, kad je Marija imala samo 15 godina:

- To nikad neću zaboraviti. Marija je bila klinka i Verica je dovela na snimanje, a u toj emisiji je bio pokojni Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac i svi pevači su dolazi i prolazili sa „Dobro veče, direktore“. I sad Verica dovodi Mariju i kaže Verica njoj „Ovo je direktor Saša Popović“, a zatim meni „Da te upoznam, ovo je moja Mara“, a ona meni prođe pored mene i samo kaže „Zdravo“. Vidi onako me je ošamarila, kao zdravo i žurim... I ništa, sela pored mene, ja kažem kako si, a ona gleda i misli se „Dobro, matori šta me pitaš“. Bila je frajer od malih nogu i bila je džambas – otkrio je u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas