Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Прво дете сам МОРАЛА ДА АБОРТИРАМ": Лепа Лукић никад искренија

Краљица народне музике, Лепа Лукић деценијама уназад је на самом врху естрадног неба, а због своје каријере одрекла се многих ствари у животу.

1710418340_8020c0787150cfaa2099eb76e4b3c68974c6d617--1-.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица иза себе има три брака, али се није остварила у улози мајке, о чему је једном приликом отворено говорила.

Наиме, она је својевремено открила да је у младости остала у другом стању, али да јој је у том тренутку каријера била битнија, те је прекинула трудноћу. Ипак, након абортуса није више успела да остане у другом стању.

- Ја сам се у младости свега одрекла да бих певала, нисам ја нероткиња. Прво дете сам абортирала због каријере. Била сам млада! Касније више никад нисам могла да затрудним - рекла је Лепа и додала да без обзира на то што нема своје дете, ипак има некога за кога би дала све:

- Имам ја свог братанца, унуку и унука од рођеног братанца за које бих све дала, чак и живот. Њима помажем увек и купујем им шта год им треба - искрено је испричала Лепа за Свет.

- Ја нисам жена која ће да седи у четири зида. Кад бих престала да певам, отишла бих за три месеца. Ја сам усамљена, муж ми је умро, децу, унучиће немам. Имам од братанца, али они имају своје родитеље, њих волим, али немам своје. Да треба да се савијам око њих, ту бих се забавила. Кад ми неко каже да смо исто годиште, а има један зуб у глави, ја се уплашим - причала је она.

Подсетимо, први муж Лепе Лукић био је Тома, са којим је била седам година у браку, а након развода задржала је његове презиме.

Естрадни менаџер, Владимир Перовић, био је други Лепин супруг, а њихов брак исто је трајао седам година. Перовић је тврдио да је певачици оставио сву имовину, а да су њему остала два аутомобила и 200 одела.

Године 1999. упознала је у Канади Милана Миловановића и са њим је била до 2019. у браку.

(Курир)

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas