Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

ПРВО ОГЛАШАВАЊЕ ВИЛА СМИТА НАКОН ШАМАРАЊА НА ДОДЕЛИ ОСКАРА: Обратио се Крису Року, а онда поменуо и БОЛЕСТ своје супруге

Вил Смит се извинио Крису Року након што га је ошамарио на додели Оскара.

1648539449_Untitled.png
Пхото: Принтсцреен/инстаграм/wиллсмитх
Oglas

Глумац је у објави на Инстаграму рекао да је његово понашање на свечаности доделе награда било неприхватљиво и неопростиво.

-Желео бих да ти се јавно извиним, Крис- написао је Смит и додао -Био сам изван себе и погрешио сам.-

Током свог говора Рок се нашалио на рачун Џејде Смит због њене ћелавости. Упоредио ју је с Г.И. Јане, популарним филмским ликом којег је на великом платну тумачила на ћелаво обријана Деми Мур.

- Џејда, волим те. Г.И. други наставак, једва чекам да видим- казао је Рок.

Међутим, његова шала је тешко пала Вилу јер се Џејда већ неко време бори с болешћу због које на деловима главе остаје без косе, о чему је и јавно говорила.

Смит се током преноса уживо попео на бину и ударио Рока у лице након што се комичар нашалио на рачун Смитове супруге. Мање од сат времена касније, Смит је освојио награду за најбољег глумца за улогу у "Краљу Ричарду".

- Шале на мој рачун део су посла, али шала о Џејдином здравственом стању била је превише за мене и емотивно сам реаговао. Срамота ме је и моји поступци нису указивали на човека какав желим да будем- поручио је између осталог Смит.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ПЕТ ПОЗНАТИХ ДАМА СА АЛОПЕЦИЈОМ: Не бисте веровали које муке се крију иза "савршеног" изгледа (ФОТО)

- Такође бих желео да се извиним Академији, продуцентима церемоније, свима који су били присутни и гледаоцима широм света. Такође бих желео да се извиним породици Вилијамс и својој 'Краљ Ричард' породици. Дубоко жалим што је моје понашање упропастило нешто што је требало да буде предиван догађај за све нас- написао је глумац на Инстаграму.

Раније је Академија филмске уметности и наука која броји 9.900 чланова осудила Смитове поступке поручивши како разматра ствар.

- Званично смо започели истрагу инцидента и истражићемо даље радње и последице у складу с нашим правилником, стандардима понашања и калифорнијским законом-  додала је Академија.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas