Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прво појављивање Славице Ћуктераш у јавности након драме са бившим супругом: Осмех и дуге ноге у првом плану (ФОТО)

Певачица се одлучила за тамне тонове

1688209377_dragi_bravo_30062023_0037.JPG
Фото: ATA images
Oglas

Певачица Славица Ћуктераш недавно је пријавила свог бившег супруга Владу Аврамова због претњи, а након тога се огласио и адвокат бившег голмана. Певачица навела да је у ранијем периоду трпела психичко насиље, али да није пријавила полицији јер није желела да то буде у јавности, због природе јавног посла којим се бави.

Влада је, наводно, саслушан је у полицији, након што га је она пријавила. Бивши голман огласио се путем адвоката, те открио своју страну приче.

Подсетимо, медији су писали да је Аврамова саслушала полиција у станици у Новом Саду, па му је одређена мера забране приласка од 48 сати, без задржавања, док он наводи да за њим није била расписана потерница.

- У просторије ПУ Нови Сад приступио је са својим адвокатом добровољно у суботу 24. 06. 2023. године, те дао изјаву поводом поднете пријаве и уједно пријавио бившу супругу за упућене му претње и уцене. У овом тренутку никакав кривични поступак против Аврамов Владе није покренут. Такође, наводна жртва Славица Аврамов није доставила полицији никакве поруке које су претеће и увредљиве, нити поруке у ком јој Аврамов Влада прети да ће јој одузети дете - наводи се, између осталог, у саопштењу из адвокатског тима Владе Аврамова.

- Аврамов Славици су дана 24. 06. 2023. године од стране ПУ Нови Сад, а по пријави Аврамов Владе, изречене хитне мере забране да контактира и прилази жртви насиља Аврамов Влади у трајању од 48 сати, које мере су продужене од стране Основног суда у Новом Саду дана 26. 06. 2023. године у трајању од 30 дана, рекао је тим.

Аврамов је боравио у Мађарској где ради као фудбалски тренер у тренутку када га је певачица пријавила.

Славица Ћуктераш је тада за домаће медије кратко изјавила:

- Немам коментар. Нећу то коментарисати, не, не... Надам се да ме разумете.

Након читаве драме, Славица се синоћ појавила као гост на једном фестивалу у престоници, са осмехом на лицу. Она је одабрала црну боју од главе до пете. Одлучила се за сукњу асиметричног кроја која је истакла њене витке ноге , провидну близу и сандале са танким каишевима.

Foto: ATA images

Славица није желела да даје изјаве за медије, али се по њеном осмеху чинило да је расположена.

Бонус видео:

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas