Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Прву девојку сам имао са 30 година": Здравко Чолић о супрузи, новцу и трачевима који су га пратили кроз каријеру (ФОТО)

Велика музичка звезда открила мало познате детаље из приватног живота

1671018097_ZdravkoColic2911198011.jpg
Фото: Игор Маринковиц
Oglas

Чола је важио за великог заводника, а медији су често нагађали са ким би један од најпопуларнијих музичара тадашње Југославије могао да буде у емотивној вези, али упскос томе, певач никада није био на мети скандала и љубавних афера.

Сада је, у разговору за хрватске медије, проговорио је о свом љубавном животу и све шокирао када је рекао да је прву девојку имао тек после тридесете године.

- Доста касно сам имао прву девојку. Прва девојка ми је била већ кад сам био зрео. Крајем тридесетих, прва девојка ми је била Јасна из Локица - признао је Чола.

Иако, како каже, није био заводник како је јавност мислила, признаје да се дуго опирао браку, као и шта су његове обожаватељке својевремено радиле.

- Покушавао сам то да избегавам колико сам могао неким понашањем. Ја сам становао у Загребачкој 31 на Грбавици и тамо су екскурзије жена долазиле и шарале по зидовима. Три пута смо кречили двориште. То су приказали у документарцу "Певам дању, певам ноћу" - рекао је Здравко.

Прочитајте још: ОТКРИВЕНА ТАЈНА: Иза мушког гласа "Великог брата" крила се ВОДИТЕЉКА коју сви знате (ФОТО)

Ипак, Чолић се предомислио када је заволео Александру, садашњу супругу.

- Ми смо се упознали у Брелима. Онда је то трајало боме 11 година. То је некако ишло споро и на крају је било бити или не бити. Није лако удати ћерку за естрадног уметника за која се свашта причало и прича - присетио се певач, па признао да је то била љубав на први поглед.

- Била је то симпатија на први поглед и то ти се у животу догоди три-четири пута да ти се неко свиди и да желиш бити са њим, али није лоше кад се људи дуго забављају јер тад се појави нешто друго, брига о неком - уверен је он.

Здравко истиче да су највеће врлине његове лепше половине оданост, непоколебљивост и поштење, док са друге стране себи замера што не зна са новцем. Он је истакао да су му финансије увек била слаба страна, иако је по струци економиста.

- Не може човек променити своју ћуд, не мислим на начин трошења и начин живљења, али код мене је то мало било претерано и дан данас је - рекао је Здравко и открио на шта је претежно трошио хонораре.

- Ми никад нисмо имали те висине хонорара. Путовања и гардероба су седамдесетих и осамдесетих били фетиш. Никад нисам имао велике материјалне прохтеве. Моје је било да се негде оде, на море или да направимо неке феште и да се тамо потроши, али никад нисам имао жеље да купим неки сат. Нисам патио од тога - скроман је певач.

Иако је живио скромнијим животом и нијечесто мењао партнерке, певач признаје да му је сметало када чује неистине о њему на ту тему.

- Постоје те неке нетачности јеси ли био с овом или оном, овим или оним, али људи у кафићима причају, а сви знају да није тачно. Била је гомила тих инсинуација седамдесетих и осамдесетих, али касније остариш па те више "не узимају у уста". Један мој продуцент из Сарајева, који живи у Будви, Милан Ступар, у време тих трачева на сексуалној основи, он је рекао: "Је*о мајку, како си ти срећан човек, и кад те нема присутног у јавности с новим материјалом, добијеш трач који препричава цела Југа." Он то гледа стратешки. Све се заборавља и долазе нове ствари, али у јавном послу то је нешто с чим се мораш носити - закључио је Чолић за "мојевријеме.хр".

Прочитајте још: "Ми смо породица": Уз Бруса Вилиса обе супруге и сва деца на заједничкој празничној фотографији

Здравко је, подсетимо, раније прокоментарисао спекулације да је хомосексуалац.

- У сваком јавном послу човек мора да трпи неки притисак, да се суочи с причама, трачевима, говоркањима. Питање је само шта ће да те задеси, шта ће људи да ти прииепе, да измисле. Будући да мени ништа нису могли да пришију, нешто скандалозно, нешто страшно, измислили су да сам хомосексуалац! Воле људи скандале, приче којима би додавали украсне детаље… А све је почело неком причом о силовању, док сам ја још био на турнеји по Совјетском Савезу. Касније се то проширило, постојала је верзија да сам лечен у болници, а у сваком граду су тврдили да се то баш тамо десило! Мене то не иритира јер нисам тип који се љути или обраћа пажњу на глупости: криво ми је због моје старе, због мојих пријатеља који се секирају више него ја. Кад си у оваквом положају, у очима јавности, немогуће је побећи од неких жигова, етикета. Још сам поштеђен у односу на друге људе - истакао је својевремено Чола.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas