Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Прву љубавну сцену Тамара Драгичевић је снимила са ОВИМ глумцем: "То ти дође као инцест"

Глумица Тамара Драгичевић нашла се у центру пажње након што је у филму “Тома” маестрално одиграла улогу певачице Силване Арменулић.

1647937088_tamara-dragicevuc.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Она је за то добила све похвале, а у истом филму је глумио и њен супруг, Петар Бенчина.

Прочитајте још: Јована Јеремић одушевила фанове новим потезом: Водитељка се скинула у купаћи и објавила НЕВЕРОВАТНЕ вести (ВИДЕО)

– Чар нашег посла јесте то што никад не знамо шта је следеће. У глуми највише волим што не знам шта је тај следећи телефонски позив и пројекат који ћемо радити. Петар и ја пажљиво бирамо улоге, али бисмо волели да делимо кадар – рекла је недавно Тамара о овоме.

Прва љубавна сцена

Ипак, своју прву улогу одиграла је у серији “Мирис кише на Балкану”, где је имала прилику да сними и прву љубавну сцену. Њој је партнер био њен професор глуме Драган Петровић Пеле, а једном приликом је истакла да јој је било непријатно да то сними.

– Није пријатно кад некога кога гледаш као ауторитет, оца, професора, треба да пољубиш и заводиш. Јесте то све глума, зато смо ми и урадили те сцене крајње професионално и добро, али то ти дође као инцест — говорила је глумица још 2014. године.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas