Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Пустите Бритни на миру": Бивши муж Бритни Спирс упао на венчање и направио хаос (ВИДЕО)

Није могао да поднесе њену срећу

1654845381_britni-spirs.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен
Oglas

Џејсон Александер, бивши супруг Бритни Спирс, покушао је да поквари венчање својим упадом, али га је полиција брзо ухапсила.

Прочитајте још: Фотографије певачице Камиле Кабељо изазвале велику полемику: "Да ли овако заиста изгледа нормално женско тело?" (ФОТО)

Џејсон и Бритни били су у браку 2004. године, свега 55 сати, а сада је одлучио да дође непозван на њено венчање, снимајући себе уживо на Инстаграму у вили своје бивше љубави.

Пре него што су га привели, на снимку се може чути  како пита "Где је Бритни"? Упркос упозорењима, он се кретао кроз имање показивајући детаље и откривајући како је декорисано имање за венчање. Успео је чак и да уђе у дом своје бивше жене. Стално је истицао како је Бритни "прва и једина жена". Александар је ухапшен на лицу места.

- Џејсон Александер је ухапшен. Захвалан сам шерифу округа Вентура на добром раду и брзом одговору - рекао је адвокат певачице Метју Росенгарт за Паге Сиx.

Подсетимо, Бритни Спирс се у четвртак удала за свог дугогодишњег дечка Сама Асгхарија. Интимна церемонија одржана је у певачициној кући у Лос Анђелесу, у кругу најближих пријатеља и породице.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas