· · Коментари: 0

Рада Ђурин се борила за живот, сада се огласила и открила у каквом је стању

Легендарна глумица у јулу је примљена у болницу

1668841979_rada-djuricin.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/сузанин избор

Све је потресла вест, када је објављено да је Рада Ђуричин примљена у болницу "Свети Сава" у тешком стању.

Прочитајте још: Живи у Италији и пресликана је мајка: Ово је ћерка Рушке Јакић (ФОТО)

Легендарна глумица имала је ковид и готово била у коматозном стању, али је успела да се избори и сада коначно проговори о свему што јој се дешавало последњих месеци.

- Могла бих још више, да нисам пригњечила ногу кад сам пала, у соби, поред кревета - каже за "Новости" чувена глумица, која дане тренутно проводи у једној приватној болници, вили окруженој зеленилом.

- У међувремену, прочитала сам оба романа Синише Ковачевића, "Године врана" и "Београд". Ишчитавала сам и неке списе. Све у свему, веома је лепо кад си обасут пажњом. Овде сам као члан "породице". Иначе, болницу опслужује прилично велики број младих људи који су завршили медицинске школе. Лепо је, и некако живо. Са колегама и пријатељима сам у контакту, стално ми стижу поздрави. Могу, на неки начин, да се похвалим колико људи показује бригу за мене и даље, будући да сам се разболела пре неколико месеци - рекла је глумица.

Рада објашњава да је једно време била без свести и да су њеном оздрављењу допринели многи медицински стручњаци који су направили опсежне претраге и установили да је све последица ковида. О њеном опоравку, с потпуном посвећеношћу, бринуо је њен син Радан, који иначе живи у Америци.

- Желела бих, и дубоко се надам, да ћу се вратити на сцену, а ово што сам "зезнула" ногу нема везе с ковидом. Што се болести тиче, мислим да сам се сасвим опоравила. Озбиљно разматрам свој нови почетак у позоришту, ако Бог да. С временом су почела да ми се буде многа стара интересовања, па све више помишљам на глуму... Данас сам са Весном Станковић, пријатељицом Невеном и главном медицинском сестром Надом која је много допринела да останем жива, провела дивно поподне. Обожавам и Весну Југовић, нико ми више радости није донео од ње - закључује глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.