Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рада Манојловић отворила душу: Певачица открила у каквим је односима са Миланом Станковићем - "Да сам паметна, па да кренем његовим путем"

Рада Манојловић искрено о свом бившем

1684486078_rada.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Рада Манојловић и Милан Станковић су били у емотивној вези од 2008. до 2013. године. Њих двоје су много тога прошли заједно, а певачица је открила да су и после толико времена остали у контакту.

- С Миланом пијем кафу, али не могу да причам о њему, нити о темама о којима разговарамо кад се видимо! То није за јавност. Ако решим да откријем детаље наших разговора, онда ћу то и да наплатим! Тако раде познате личности у свету - каже Манојловићева за "Информер".

На питање да ли јој је Милан забранио да прича о њему и да ли певач планира да се замонаши, Рада одговара:

- Није ми Милан забранио, већ Бог! Као да се кроз њега указала виша сила и рекла ми: "Ваши разговори морају да буду тајна." Што се тиче тога да ли ће да се замонаши, и то је тајна! Да сам паметна, па да и ја кренем његовим путем. Много је лепше с Богом него с људима.

Што се тиче љубави и раскида са колегом Харисом Берковићем, Рада је била јасна.

- Не размишљам о љубави! Концентрисана сам само на песме и наступе, јер много радим. Кад је реч о Харису и мени, свашта се причало. Људи су нагађали да га моја породица не воли, као и да његова није прихватила мене. И то све само зато што сам старија од њега девет година и што смо различите вере. То није истина - закључује Рада за "Информер".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas