· · Коментари: 0

Рајан Гослинг открива тренутак када је знао да жели децу са Евом Мендез: ''Нисам размишљао о томе пре ње''

Глумац је истакао да никада не би волео да се врати уназад

1685698686_profimedia-0417663966-Rajan-Gosling-Eva-Mendes.jpg
Пхото: Профимедиа

Рајан Гослинг(42) је поносан што има двоје деце са својом дугогодишњом партнерком Евом Мендез (49).
Глумачки пар је добио ћерку Есмералду 2014. а дугу Аманду 2016. У новом интервјуу, звезда ''Бележнице'' испричао је ток своје везе са Евом. 

Забављали су се већ неко време, до тренутка када су заједно играли у остварењу ''Тхе плаце беyонд тхе пинес'' 2012. Тада је Рајан схватио да жели да заснује породицу са њом, пренос Попцултуре.

- Нисам размишљао о деци пре него што сам је упознао. Али, након што сам упознао Еву, схватио сам да једноставно не желим да имам децу без ње, присећа се он.

- Било је тренутака током рада на том филму, где смо се претварали да смо породица, а ја заправо више нисам желео да се претварам. Схватио сам да би ово био срећан живот за мене, истакао је Гослинг.

Откако је постао отац, његови приоритти су се променили и он се више фокусира на своје девојчице код куће.

- Желео сам да проведем што више времена са њима, рекао је о својој породици. Као резултат тога, Рајан има за циљ да снима један филм годишње, јер води своју породицу на сва снимања на локацији. Овај складан пар живи без дадиље, јер више воле да сами брини о својој деци, и расподеле обавезе.

- Никада не бих желео да се вратим уназад, знате? Изјавио је Рајан о свом животу пре очинства, и додао:
- Драго ми је да нисам имао контролу над својом судбином у том смислу, зато што је испало много боље него што сам икада могао да замислим. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.