Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Раскинули пред олтаром, а онда су се поново видели 20 година касније: "Када смо се срели, знали смо истог тренутка"

Прича Бена Афлека и Џенифер Лопез доказује да права љубав увек пронађе пут

1708008889_profimedia-0846524178.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Певачица Џенифер Лопез једна је од најпопуларнијих певачица и глумица на свету. Иза себе има бројне хитова, али и мужеве и веренике. Један од њих је пре 18 година био глумац Бен Афлек, који је наводно раскинуо с њом "пред олтаром", када је венчање већ било заказано, за којег се удала 2022. године.

Забављали су се почетком 2000-их. О њиховом раскиду веридбе 2004. године сви су причали, али је фама око познатог пара престала када се он скрасио крај колегинице Џенифер Гарнер, с којом је добио троје деце, односно када се Џенифер Лопез удала за Марка Ентонија и добила близанце.

Сада је атрактивна Лопезова, гостујући у једној емисији, испричала детаље њихове љубави, разлаза који је трајао 18 година и реализације да је он "све време био прави".

- Заљубила сам се у љубав свог живота, али, из неког разлога, требало је да одрастемо и радимо друге ствари. Обоје смо добили децу с другим људима, имали везе, али, увек сам мислила 'он је некако тај прави'. Зато смо се помирили. Нисам могла да верујем, није ни он, то није нешто што се планира. Заиста смо били наставили са сопственим животима, али када смо се срели, знали смо истог тренутка - рекла је певачица и глумица у "Кајл и Џеки шоу".

- Била сам на правом 'путовању' од како су ми се деца родила. Покушавала сам да схватим ко сам ја, будем најбоља особа која могу да будем како бих била добра мајка и пример својој деци, али када сам се развела почела је нова фаза. Преиспитивала сам се, размишљала о везама... Била сам ок, волела сам што сам сама, волим свој живот. Када дођете у ту фазу, тада ми се универзум отворио и рекао 'сада си спремна.

Тада се и помирила са Афлеком и изговорила му судбоносно "да" 18 година касније. Бен Афлек је четврти муж лепе Џенифер Лопез. Пре њега је била у браку са певачем Марком Ентонијем, играчем Крисом Џадом и Оханијем Ноом.

(Мондо)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas