Oglas
· · Komentari: 0

Raskinuli pred oltarom, a onda su se ponovo videli 20 godina kasnije: "Kada smo se sreli, znali smo istog trenutka"

Priča Bena Afleka i Dženifer Lopez dokazuje da prava ljubav uvek pronađe put

1708008889_profimedia-0846524178.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevačica Dženifer Lopez jedna je od najpopularnijih pevačica i glumica na svetu. Iza sebe ima brojne hitova, ali i muževe i verenike. Jedan od njih je pre 18 godina bio glumac Ben Aflek, koji je navodno raskinuo s njom "pred oltarom", kada je venčanje već bilo zakazano, za kojeg se udala 2022. godine.

Zabavljali su se početkom 2000-ih. O njihovom raskidu veridbe 2004. godine svi su pričali, ali je fama oko poznatog para prestala kada se on skrasio kraj koleginice Dženifer Garner, s kojom je dobio troje dece, odnosno kada se Dženifer Lopez udala za Marka Entonija i dobila blizance.

Sada je atraktivna Lopezova, gostujući u jednoj emisiji, ispričala detalje njihove ljubavi, razlaza koji je trajao 18 godina i realizacije da je on "sve vreme bio pravi".

- Zaljubila sam se u ljubav svog života, ali, iz nekog razloga, trebalo je da odrastemo i radimo druge stvari. Oboje smo dobili decu s drugim ljudima, imali veze, ali, uvek sam mislila 'on je nekako taj pravi'. Zato smo se pomirili. Nisam mogla da verujem, nije ni on, to nije nešto što se planira. Zaista smo bili nastavili sa sopstvenim životima, ali kada smo se sreli, znali smo istog trenutka - rekla je pevačica i glumica u "Kajl i Džeki šou".

- Bila sam na pravom 'putovanju' od kako su mi se deca rodila. Pokušavala sam da shvatim ko sam ja, budem najbolja osoba koja mogu da budem kako bih bila dobra majka i primer svojoj deci, ali kada sam se razvela počela je nova faza. Preispitivala sam se, razmišljala o vezama... Bila sam ok, volela sam što sam sama, volim svoj život. Kada dođete u tu fazu, tada mi se univerzum otvorio i rekao 'sada si spremna.

Tada se i pomirila sa Aflekom i izgovorila mu sudbonosno "da" 18 godina kasnije. Ben Aflek je četvrti muž lepe Dženifer Lopez. Pre njega je bila u braku sa pevačem Markom Entonijem, igračem Krisom Džadom i Ohanijem Noom.

(Mondo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas