· · Коментари: 1

РАТ РУЖА: Принцеза Кејт Мидлтон желела је да Меган Маркл заузме задње редове, уколико дође на крунисање

''Уколико дође, седеће позади!''

1681830676_Megan-i-Kejt-NASLOVNA.jpg
Пхото: Профимедиа

Ако је судити по краљевском експерту, Тому Брауну који је гостовао на ГБ Неwс недавно, принцеза од Велса
постарала се да се војвоткиња од Сасекса не нађе у Лондону 6.маја, када ће њихов свекар- краљ Чарлс, бити и
званично крунисан, заједно са Камилом. Наводно, одсуство Меган Маркл са предстојећег крунисања доводи се у везу са њеном свађом са Кејт. Том се изјаснио:

'' Морамо бити захвални да је Кејт, на крају мислим, спречила да Меган дође, и рекла да је не жели тамо ни под каквим условима'', преносе страни медији.

Том је аутор књиге ''Освета: Меган, Хари, и рат Виндзора'', тврдио је у свом излагању да је Кејт дала упозорење:

''Уколико жели да дође, седеће позади''.

Можда је ова примедба дошла из намере да седе иза ње и принца Вилијама, као и токо сахране краљице Елизабете, јер су се Сасексови одрекли улога радних чланова породице, међутим многи су је интерпретирали као расистичку, уколико су Томови наводи тачни.

У сваком случају, Меган ће бити далеко од било каквих редова током церемоније, у Калифорнији, у свом дому са своје двоје деце, док ће за то време Хари присуствовати очевом крунисању.

Чини се да предстоји дуг период док се краљевска породица не извини за расистичке коменентаре, и остале непријатности које су Хари и Меган доживели последњих година, а за које их оптужују у документрацу и мемоарима.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.