Oglas
· · Komentari: 1

RAT RUŽA: Princeza Kejt Midlton želela je da Megan Markl zauzme zadnje redove, ukoliko dođe na krunisanje

''Ukoliko dođe, sedeće pozadi!''

1681830676_Megan-i-Kejt-NASLOVNA.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Ako je suditi po kraljevskom ekspertu, Tomu Braunu koji je gostovao na GB News nedavno, princeza od Velsa
postarala se da se vojvotkinja od Saseksa ne nađe u Londonu 6.maja, kada će njihov svekar- kralj Čarls, biti i
zvanično krunisan, zajedno sa Kamilom. Navodno, odsustvo Megan Markl sa predstojećeg krunisanja dovodi se u vezu sa njenom svađom sa Kejt. Tom se izjasnio:

'' Moramo biti zahvalni da je Kejt, na kraju mislim, sprečila da Megan dođe, i rekla da je ne želi tamo ni pod kakvim uslovima'', prenose strani mediji.

Tom je autor knjige ''Osveta: Megan, Hari, i rat Vindzora'', tvrdio je u svom izlaganju da je Kejt dala upozorenje:

''Ukoliko želi da dođe, sedeće pozadi''.

Možda je ova primedba došla iz namere da sede iza nje i princa Vilijama, kao i toko sahrane kraljice Elizabete, jer su se Saseksovi odrekli uloga radnih članova porodice, međutim mnogi su je interpretirali kao rasističku, ukoliko su Tomovi navodi tačni.

U svakom slučaju, Megan će biti daleko od bilo kakvih redova tokom ceremonije, u Kaliforniji, u svom domu sa svoje dvoje dece, dok će za to vreme Hari prisustvovati očevom krunisanju.

Čini se da predstoji dug period dok se kraljevska porodica ne izvini za rasističke komenentare, i ostale neprijatnosti koje su Hari i Megan doživeli poslednjih godina, a za koje ih optužuju u dokumentracu i memoarima.

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas