Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
развод

Развод дуг десет година: Арнолд Шварценегер и Марија Шрајвер су дефинитивно СТАВИЛИ ТАЧКУ НА БРАК након 25 година заједничког живота

Арнолд Шварценегер и Марија Шрајвер су коначно, званично разведени, више од деценије након што је бивша прва дама Калифорније поднела захтев за окончање њиховог брака.

1640937177_profimedia-0649675460.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

После последњег рочишта, суд је коначно потврдио развод, а раније током децембра је потписан и споразум о подели имовине, како преноси Ел-Еј тајмс.

Развео се Арнолд Шварценегер

Вест о разводу бодибилдера, глумца и бившег гувернера Калифорније, Арнолда Шварценегера, и Марије Шрајвер, новинарке и књижевнце, сестричине Џона Ф. Кенедија, појавила се у јавности у мају 2011, отприлике четири месеца након што је Шварценегер окончао свој други мандат на челу Калифорније. Пар је био у браку 25 година и имају  четворо деце: Кетрин, Кристину, Патрика и Кристофера.

У јавности су се појавиле две верзије приче о разлозима развода – његова и њена – али и даље врло нејасне.

Прочитајте још: Необичан доручак Амал Клуни: Шта се налази на менију познате адвокатице?

Шрајвер је поднела захтев за развод 1. јула 2011, у петак пре празничног викенда, очигледно са циљем да ова вест буде што мање примећена у медијима. То је била обострана жеља јер су одмах ставили до знања да не желе да коментаришу, нити да ће било ко од пријатеља или породице давати коментаре на ту тему.

Прича о разводу популарног пара је једно време пала у заборав, све док се у медијима 2012. године није појавила вест да је Шварценегер 1996. године добио дете – Џозефа Баену, који невероватно личи на свог оца – са Милдред Баену, која је радила у кући као домаћица. Шрајверова је у то време такође била трудна.

Милдред Баена и њен супруг Рохелио раздвојили су се убрзо након што се Џозеф родио и званично развели 2008. Шварценегер је тврдио да није знао да је Џозеф Баена његово дете све док син није почео да личи на свог биолошког оца.

- Чим смо сели, терапеут се окренуо према мени и рекао: 'Марија је хтела да дође овде данас и да пита за дете – да ли сте постали отац детета са својом домаћицом Милдред - написао је Шварценегер у својим мемоарима Тотал рикол: Моја невероватно истинита животна прича.

Шварценегер је признао да је истина, али је додао и да је она „савршена жена“ која га и даље јако привлачи. Но штета је већ била учињена, посебно што то није било његово једино неверство, а извињење није помогло.

Прочитајте још: Џесика Алба непрепознатљива: Стајлинг за ужурбану празничну куповину (ФОТО)

Још од разлаза, оба бивша супружника су у новим везама. Претпоставља се да је поступак развода тако дуго трајао што због недостатка мотивације у комбинацији са компликованом имовинскм ситуацијом. Наводно, Шварценегер и Шрајверова заједо имају имовину вредну око 400 милиона долара, како наводи портал ТЗМ, и нису имали предбрачни уговор.

Испоставило се да су се Шрајвер и Шварценегер раздвојили убрзо након што јој је он потврдио ту информацију на саветовању код породичног терапеута 2011. године.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas