Oglas
· · Komentari: 0
razvod

Razvod dug deset godina: Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su definitivno STAVILI TAČKU NA BRAK nakon 25 godina zajedničkog života

Arnold Švarceneger i Marija Šrajver su konačno, zvanično razvedeni, više od decenije nakon što je bivša prva dama Kalifornije podnela zahtev za okončanje njihovog braka.

1640937177_profimedia-0649675460.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Posle poslednjeg ročišta, sud je konačno potvrdio razvod, a ranije tokom decembra je potpisan i sporazum o podeli imovine, kako prenosi El-Ej tajms.

Razveo se Arnold Švarceneger

Vest o razvodu bodibildera, glumca i bivšeg guvernera Kalifornije, Arnolda Švarcenegera, i Marije Šrajver, novinarke i književnce, sestričine Džona F. Kenedija, pojavila se u javnosti u maju 2011, otprilike četiri meseca nakon što je Švarceneger okončao svoj drugi mandat na čelu Kalifornije. Par je bio u braku 25 godina i imaju  četvoro dece: Ketrin, Kristinu, Patrika i Kristofera.

U javnosti su se pojavile dve verzije priče o razlozima razvoda – njegova i njena – ali i dalje vrlo nejasne.

Pročitajte još: Neobičan doručak Amal Kluni: Šta se nalazi na meniju poznate advokatice?

Šrajver je podnela zahtev za razvod 1. jula 2011, u petak pre prazničnog vikenda, očigledno sa ciljem da ova vest bude što manje primećena u medijima. To je bila obostrana želja jer su odmah stavili do znanja da ne žele da komentarišu, niti da će bilo ko od prijatelja ili porodice davati komentare na tu temu.

Priča o razvodu popularnog para je jedno vreme pala u zaborav, sve dok se u medijima 2012. godine nije pojavila vest da je Švarceneger 1996. godine dobio dete – Džozefa Baenu, koji neverovatno liči na svog oca – sa Mildred Baenu, koja je radila u kući kao domaćica. Šrajverova je u to vreme takođe bila trudna.

Mildred Baena i njen suprug Rohelio razdvojili su se ubrzo nakon što se Džozef rodio i zvanično razveli 2008. Švarceneger je tvrdio da nije znao da je Džozef Baena njegovo dete sve dok sin nije počeo da liči na svog biološkog oca.

- Čim smo seli, terapeut se okrenuo prema meni i rekao: 'Marija je htela da dođe ovde danas i da pita za dete – da li ste postali otac deteta sa svojom domaćicom Mildred - napisao je Švarceneger u svojim memoarima Total rikol: Moja neverovatno istinita životna priča.

Švarceneger je priznao da je istina, ali je dodao i da je ona „savršena žena“ koja ga i dalje jako privlači. No šteta je već bila učinjena, posebno što to nije bilo njegovo jedino neverstvo, a izvinjenje nije pomoglo.

Pročitajte još: Džesika Alba neprepoznatljiva: Stajling za užurbanu prazničnu kupovinu (FOTO)

Još od razlaza, oba bivša supružnika su u novim vezama. Pretpostavlja se da je postupak razvoda tako dugo trajao što zbog nedostatka motivacije u kombinaciji sa komplikovanom imovinskm situacijom. Navodno, Švarceneger i Šrajverova zajedo imaju imovinu vrednu oko 400 miliona dolara, kako navodi portal TZM, i nisu imali predbračni ugovor.

Ispostavilo se da su se Šrajver i Švarceneger razdvojili ubrzo nakon što joj je on potvrdio tu informaciju na savetovanju kod porodičnog terapeuta 2011. godine.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas