Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

''Рекли су ми да ћу направити каријеру АКО БУДЕМ СА ЛЕОНАРДОМ ДИ КАПРИЈЕМ'': Глумица открила шокантну тврдњу (ФОТО)

Имала је само 19 година, када је добила овакав савет

1676031431_shutterstock_443915521-Misa-Barton-Leo--naslov.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Пред Мишом Бартон некада је стајала блистава холивудска каријера. Међутим, лепа глумица се одала пороцима па је убрзо заборављена, а обзиром да се доста физички променила, понуде за улоге су стизале све ређе и ређе.

Миша (37) је у недавном интервјуу за ДаилyМаил, изнела шокантне тврдње. Између осталог, испричала је да када је имала само 19 година,  и била на почетку своје глумачке каријере, добила савет да ће јој уколико спава са Дикапријом, то умногоме помоћи. Лео је тада имао 30 година, а добро је позната његова тенденција ка млађим девојкама. Он је недавно критикован због свог наводног ''дружења'' са 19-годишњим Еден Поли, јер је то сада већ озбиљна разлика, судећи да Лео сада има 48 година.

Фото: Схуттерстоцк

Миша је испричала да је тада била веома популарна, а њен публициста јој је рекао : 

''За доборбит твоје каријере, иди и спавај са тим човеком'', алудирајући на Леа, кога је видео током снимања у Малибуу. Он је тада управо раскинуо своју дугогодишњу везу са Жизел Буншен.

Миша му је на то одговорила: ''Зар он нема 30 година или тако нешто?''

Многи збијају шале на рачун Дикапријевих одабира у последње време, па неки чак кажу да поједине девојке
нису ни биле рођене када је Титаник снимљен. Неки од занимљивих коментара на ову тему гласе:

- Лео се залаже за климатске промене само зато што жели да остави бољу планету за његове девојке.
- Неко мора да заустави Леа...шта човек који је ближи 50тим има заједничко са девојкама од 19?, питају се многи.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas