· · Коментари: 0

Реља Поповић о Николији, Теодори Џехверовић и плановима за будућност: "Желим више да се посветим глуми"

Репер открио детаље из пословног и приватног живота

1661242452_relja_popovic_09062022_0006.jpg
Фото: Ата имагес

Реља Поповић већ дужи низ година ужива у љубави са певачицом Николијом Јовановић са којом има две ћерке Реу и Хану. Октрио је да се са својом изабраницом савршено разуме:


- Није тешко када си на сцени са неким кога волим. Срећан сам што имам прилику за то. Заједно смо наступали на једном фестивалу и било је баш лепо. Ми се заиста одлично разумемо. Николија и ја се никада нисмо посвађали. Можда баш зато што се бавимо истим послом - открио је певач. Додао је да нема обичај да касни, као и Николија:

- Обоје смо професионални, тако да не каснимо ни она ни ја, додао је и да пред наступ нема никакве ритуале:

- Не, само волим тишину. Трудим се да се искључим колико год је могуће и фокусирам се на то да наступ одрадим најбоље што могу.

Прочитајте још: Трагична судбина славне глумице: Након СИЛОВАЊА на снимању филма, ТРИ ПУТА се предозирала, а онда је покушала да себи одузме живот

Како се Реља појавио у серији "Беса" и опробао као глумац, није крио одушевљење поводом тога:

- Изузетно сам поносан на тај пројекат. На снимању је увек била одлична енергија. Ништа није тешко када радите са професионалцима.

Каже да би у будућности волео да се бави глумом:

- Не, јер сам тренутно фокусиран на певање. Али волео бих да се у будућности више бавим глумом, зато што су то моје две највеће љубави. Снимио сам филм "Видеотека" Луке Бурсаћа, једва чекам да изађе.

О Теодори Џехверовић и дуету са њом рекао је:

- Нисмо причали о томе. Теодору веома ценим због тога што је сама градила свој пут. Треба да буде поносна на себе због успеха који је постигла - рекао је за "Информер".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.