Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Реља Поповић пред камерама: Популарног репера сломили стихови ове песме (ФОТО)

Реља Поповић није могао да сакрије емоције

1641047901_relja.jpg
Фото: Принтсцреен/Балканском улицом
Oglas

Млади и популарни глумац и репер, гостујући у једној емисији, причао је о свом одрастању и животу са мајком Зојом Беголи, која је била једна од наших најпознатијих балерина.

Прочитајте још: Новогодишња честитка свима, а посебна посвета упућена је ЊЕМУ: Син Марине Туцаковић издвојио је ОВОГ ПЕВАЧА (ФОТО)

Реља је испричао, колико је имао тешко детињство, као и да се мајка трудила да њему и његовом полу брату Милошу, ништа не недостаје. У средњој школи, Реља је био рањен из пиштоља, када је спашавао своје две другарице од насилника.

"Не куни ме, не ружи ме , мајко"

Пуцњаву је једва преживео и тада је испричао да је то један од најужаснијих догађаја, који је приредио његовој мајци. Након изласка из болнице, репер јој је обећао да више неће правити проблема, као и да ће бити поносна на њега.

Фото: Принтсцреен/Балканском улицом

- Није се знало да ли ћу да преживим или нећу. То је био последњи моменат да сам ја њу насекирао, мада је ово било много више од тога. Врло сам водио рачуна, да иако урадим нешто што би њу забринуло, да не дође до ње - рекао је Реља у емисји Балканском улицом.

Фото: Принтсцреен/Балканском улицом

У том моменту музичари у емисији "Балканском улицом", запевали су песму "Не куниме, не ружи ме мајко", што је Рељи изазвало бурне емоције, па је у једном моменту и заплакао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas