Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Реља Поповић проговорио о повратку глуми након 10 година: "Са Ханом Селимовић сам имао посебну хемију"

Популарни репер се након 10 година вратио глуми

1638174375_relja.jfif
Фото: YоуТубе принтсцреен /ТВ Пинк
Oglas

Познати глумац и репер Реља Поповић говорио је о повратку глуми након 10 година у серији „Беса“ и открио са којом глумицом је имао посебну хемију на снимању.

Прочитајте још: Влада Мандић проговорио о ПРЕВАРАМА и ОТКРИО да ли се разводи после 7 година (ФОТО)

- Мало сам нескромно најавио најбоља серија, али стварно тако мислим, зато сам након десет година коначно прихватио једну улогу. Прихватио бих ову улогу и без читања сценарија јер сам огроман фан серије „Беса“. Дао сам свој максимум, био сам посвећен том пројекту сваки снимајући дан и ван тога  – рекао је Реља за К1.

Реља је гледаоцима „Првог реда“ открио са којом глумицом је посебно уживао сарађивајући.

- Имао сам невероватну глумачку хемију са Ханом Селимовић, та наша размена је била посебна и натерала ме је да се присетим зашто ми је глума оволика страст. Нисам музичар који је залутао у свет глуме, суштински сам оба, не размишљам о томе, срећан сам да могу да будем и на једној и на другој страни – реако је Реља и додао - Људе је изненадило што сам нормалан, пристојан и професионалан на снимању, претпостављам да су очеквиали другачије понашање јер долазим из света музике.

Реља не крије да му Николијина подршка много значи

- На премијери „Бесе“ ми је много значило што је она била са мном, сви су доалзили у глумачким паровима, једино смо она и ја дошли као прави пар, породица јесте све.

Познати глумац и репер је октрио ко је његов лик у „Беси“.

- Играм момка са београдских улица, који улази у проблеме због своје наивности и мисли да може да се лако извуче из невоље, али то наравно није реално. 

Реља је у „Првом реду“ истакао да је поносан што је „Беса“ балканска серија.

- Мислим да је та сарадња предивна ствар и већ годинама причам о томе, те неке границе јесу постављене међу нама на Балкану, али и даље чврсто верујем да смо ми једно и надам се да ћемо овом серијом пробити те границе – изјавио је Реља Поповић за К1 телевизију у „Првом реду“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas