Oglas
· · Komentari: 0

Relja Popović progovorio o povratku glumi nakon 10 godina: "Sa Hanom Selimović sam imao posebnu hemiju"

Popularni reper se nakon 10 godina vratio glumi

1638174375_relja.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Poznati glumac i reper Relja Popović govorio je o povratku glumi nakon 10 godina u seriji „Besa“ i otkrio sa kojom glumicom je imao posebnu hemiju na snimanju.

Pročitajte još: Vlada Mandić progovorio o PREVARAMA i OTKRIO da li se razvodi posle 7 godina (FOTO)

- Malo sam neskromno najavio najbolja serija, ali stvarno tako mislim, zato sam nakon deset godina konačno prihvatio jednu ulogu. Prihvatio bih ovu ulogu i bez čitanja scenarija jer sam ogroman fan serije „Besa“. Dao sam svoj maksimum, bio sam posvećen tom projektu svaki snimajući dan i van toga  – rekao je Relja za K1.

Relja je gledaocima „Prvog reda“ otkrio sa kojom glumicom je posebno uživao sarađivajući.

- Imao sam neverovatnu glumačku hemiju sa Hanom Selimović, ta naša razmena je bila posebna i naterala me je da se prisetim zašto mi je gluma ovolika strast. Nisam muzičar koji je zalutao u svet glume, suštinski sam oba, ne razmišljam o tome, srećan sam da mogu da budem i na jednoj i na drugoj strani – reako je Relja i dodao - LJude je iznenadilo što sam normalan, pristojan i profesionalan na snimanju, pretpostavljam da su očekviali drugačije ponašanje jer dolazim iz sveta muzike.

Relja ne krije da mu Nikolijina podrška mnogo znači

- Na premijeri „Bese“ mi je mnogo značilo što je ona bila sa mnom, svi su doalzili u glumačkim parovima, jedino smo ona i ja došli kao pravi par, porodica jeste sve.

Poznati glumac i reper je oktrio ko je njegov lik u „Besi“.

- Igram momka sa beogradskih ulica, koji ulazi u probleme zbog svoje naivnosti i misli da može da se lako izvuče iz nevolje, ali to naravno nije realno. 

Relja je u „Prvom redu“ istakao da je ponosan što je „Besa“ balkanska serija.

- Mislim da je ta saradnja predivna stvar i već godinama pričam o tome, te neke granice jesu postavljene među nama na Balkanu, ali i dalje čvrsto verujem da smo mi jedno i nadam se da ćemo ovom serijom probiti te granice – izjavio je Relja Popović za K1 televiziju u „Prvom redu“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas