Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Рођена је са генетским поремећајем и била је предмет подсмеха: Данас пркоси стандардима лепоте и једна је од најпознатијих манекенки (ФОТО)

Мелани има урођени генетски поремећај што је њен живот чинило незамисливим, али је успела да се издигне и сада храбро корача ка успеху

1674573029_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм/принтскрин/ меланиегаyдос
Oglas

Мелани Гајдош је сада једна од најпознатијих манекенки и модела која се суочила са модном индустријом, њиховим наметнутим стардардима, и победила. 

Она још од рођења болује од ектодермалне дисплазије, генетског стања које узрокује недостатак длака, знојних жлезда, зуба, ослабљен вид, деформацију нокатне плоче и суву и пигментисану кожу, преноси Дејли мејл.

Живот јој је био права борба, али је из њега изашла као прави херој, подигнуте главе и одлучношћу да успе. 

- Одлучила сам да разбијем стереотипе и померим границе модне индустрије. Још од детињства ме малтретирају и вређају због изгледа, али камера ми је помогла да изградим самопоуздање - истакла је Мелани.

Неки сматрају да она изгледа веома узнемирујуће, али већина њих цени њену неконвенционалну лепоту и препознају њен невероватан рад у свету моделинга.

Она каже да се осећа добро у својој кожи и да је у потпуности прихватила себе онакву каква јесте и да нема никакву жељу да оде под нож. 

Њено стање узрокује урастање длака, па су тако трепавице никада нису могле да избију на површину коже. Због тога је имала оштећене рожњаче, због чега има доста слаб вид. 

Пут ове девојке нам је свима добра прича и лекција, да за снове не постоји "немогуће". 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas