Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Родитељи су због мене ГРДИЛИ своју децу": Мирка Васиљевић је направила велики проблем на једној турнеји

Мирка Васиљевић се присетила свог боравка на Тајвану

1707138863_Ftoo-Ataimages.rs-Mirka-Vasijevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Глумица Мирка Васиљевић ужива у складном браку са фудбалером Вујадином Савићем са којим има четворо деце.

Осим што је посвећена породици, глумица не запоставља ни своју каријеру. Она се присетила једне анегдоте када је била на турнеји са фолклором.

- Била сам на турнеји на Тајвану месец дана када сам имала десет година. Прала сам веш на руке, морала сам да се снађем. Дали су нам џепарац који смо морали да распоредимо и ја сам се једина вратила у плусу - почела је причу.

Мирка која је урадила невероватну ствар.

- Наплаћивала сам сликање тамо, колико дају. Обичај је да се локално становништво после концерта слика са нама, а ја сам им рекла да је наш обичај да нам за то оставе и неку пару. Нисам се разумела у њихов новац, али сам онда направила проблем у КУД-у, јер су се сви осим мене задужили и онда су родитељи грдили децу. Они су се исто сликали, али за џабе, а ја сам зарадила довољно да нисам морала да се задужујем - присетила се Мирка Васиљевић у емисији на К1.

Лепа глумица је недавно открила да њеној деци није место у медијима и да они треба да одлуче једног дана да ли ће бити јавне личности или не.

- Што се тиче деце, не видим потребу, ни разлог да се они појављују у медијима јер они су деца, имају своје родитеље, као што сви имају родитеље. Једног дана ако пожеле да се баве неким послом као што се ја бавим, иако је мој посао неизвестан, ја ћу их подржати. Нико ни мене није спутавао, ту сам њима прва да помогнем, коме ћу другом, ако нећу њима - рекла је Васиљевићева.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas