Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Са Леном Ковачевић сам имала проблем": Емина Јаховић открила мало познате детаље сарадње са џез певачицом - "Са људима у свету је лакше сарађивати"

Емина се дотака и песме на којој тренутно ради

1687935378_eminajaaa.png
Фото: Instagram/printscreen/yaemina
Oglas

Певачица Емина Јаховић ради пуном паром. Поносна је мама двојице дечака, Јамана и Јавуза, а поред обавеза око деце и посла, стиже да тренира и води рачуна о исхрани.

Ангажована је на свим пољима, а уа себе каже да може да издржи доста тога:

- Добро се осечам, снажно стојим са две ноге на земљу. Такорећи, жена која може да издржи доста тога - започела је причу за "Курир", па додала да ускоро избацује нови сингл:

- Излази ми сингл 19. јула,! То је нешто што сам радила за једним великим, светски признатим ди џејем. Урадила сам једну од најлепших песмама у својој каријери. Брза је и енергична, а опет емотивна.

За себе сматра да је перфекциониста:

- Мислим да је са људима у свету лакше сарађивати. Ја сам супер за сарадњу, једино што сам перфекциониста. Кад ја пишем, онда волим много да се мешам - каже певачица.

Међутим, открила је и са којом колегнициом је имала проблем у сарадњи и због чега:

- То се десило са Леном Ковачевић, за песму "Кафе, кафе", пошто је она хтела да промени цео текст. Неке ствари просто не иду. Она је мислила да је текст преоштар за њу. Ја сам онда рекла нека пишу, али ја не могу ту да се потпишем. Дарко ју је ипак натерао и она је отпевала тај текст и песма је постала велики хит. Тако да понекад ипак треба да послушате аутора - закључила је за поменути медиј.

Бонус видео:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas