Oglas
· · Komentari: 0

"Sa Lenom Kovačević sam imala problem": Emina Jahović otkrila malo poznate detalje saradnje sa džez pevačicom - "Sa ljudima u svetu je lakše sarađivati"

Emina se dotaka i pesme na kojoj trenutno radi

1687935378_eminajaaa.png
Foto: Instagram/printscreen/yaemina
Oglas

Pevačica Emina Jahović radi punom parom. Ponosna je mama dvojice dečaka, Jamana i Javuza, a pored obaveza oko dece i posla, stiže da trenira i vodi računa o ishrani.

Angažovana je na svim poljima, a ua sebe kaže da može da izdrži dosta toga:

- Dobro se osečam, snažno stojim sa dve noge na zemlju. Takoreći, žena koja može da izdrži dosta toga - započela je priču za "Kurir", pa dodala da uskoro izbacuje novi singl:

- Izlazi mi singl 19. jula,! To je nešto što sam radila za jednim velikim, svetski priznatim di džejem. Uradila sam jednu od najlepših pesmama u svojoj karijeri. Brza je i energična, a opet emotivna.

Za sebe smatra da je perfekcionista:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

- Mislim da je sa ljudima u svetu lakše sarađivati. Ja sam super za saradnju, jedino što sam perfekcionista. Kad ja pišem, onda volim mnogo da se mešam - kaže pevačica.

Međutim, otkrila je i sa kojom kolegniciom je imala problem u saradnji i zbog čega:

- To se desilo sa Lenom Kovačević, za pesmu "Kafe, kafe", pošto je ona htela da promeni ceo tekst. Neke stvari prosto ne idu. Ona je mislila da je tekst preoštar za nju. Ja sam onda rekla neka pišu, ali ja ne mogu tu da se potpišem. Darko ju je ipak naterao i ona je otpevala taj tekst i pesma je postala veliki hit. Tako da ponekad ipak treba da poslušate autora - zaključila je za pomenuti medij.

Bonus video:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas