Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира и Пике постигли договор о старатељству: Преговори трајали 12 сати

Шакира и Жерард Пике су након 11 година одлучили да ставе тачку на брак, а причу о разлазу потврдили су у јуну

1668075968_3660451.jpg
Фото: Епа
Oglas

Шакира и Жерард Пике потврдили су да су потписали споразум о старатељству над децом којим ће избећи одлазак на суд.

Жерард, који се повукао из фудбала током викенда, наводно је дао благослов Шакири да се пресели у Мајами са синовима Миланом (9) и Сашом (7) како би избегао дугу правну битку.

- Желимо да саопштимо да смо потписали споразум који гарантује добробит нашој деци. Наш једини циљ је да нашој деци пружимо највећу сигурност и заштиту, као и наду да могу да наставе са својим животима у безбедном и мирном окружењу - наводи се у заједничком саопштењу некадшњег брачног пара, преноси Даилy Маил.

Преговори су наводно трајали невероватних 12 сати, али договор је постигнут.

Прочитајте још: ПОКУШАВАЛА САМ ДА ЗАТРУДНИМ, БИЛО ЈЕ ТЕШКО: Џенифер Анистон, након година осуде јавности да не жели децу, ПОТВРДИЛА ДА ЈЕ ПОКУШАВАЛА да се оствари као мајка!

- Поднета је веома важна жртва: Жерард је коначно пристао да дозволи својој деци да живе у САД због њихове добробити, што је главни разлог и разлог који је увек био на првом месту - рекао је Пикеов адвокат, Рамон Тамбореро, говорећи у име популарног спортисте.

- Судска одлука би донела само бол. У стварности, овде нико није победио осим деце - додао је он.

Део споразума наводно говори и о томе да ће деца бити са оцем током три распуста током школске године, укључујући Дан захвалности, зимски распуст/Божић и период март/април који се подудара са паузом током Ускрса.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas