Oglas
· · Komentari: 0

Šakira i Pike postigli dogovor o starateljstvu: Pregovori trajali 12 sati

Šakira i Žerard Pike su nakon 11 godina odlučili da stave tačku na brak, a priču o razlazu potvrdili su u junu

1668075968_3660451.jpg
Foto: Epa
Oglas

Šakira i Žerard Pike potvrdili su da su potpisali sporazum o starateljstvu nad decom kojim će izbeći odlazak na sud.

Žerard, koji se povukao iz fudbala tokom vikenda, navodno je dao blagoslov Šakiri da se preseli u Majami sa sinovima Milanom (9) i Sašom (7) kako bi izbegao dugu pravnu bitku.

- Želimo da saopštimo da smo potpisali sporazum koji garantuje dobrobit našoj deci. Naš jedini cilj je da našoj deci pružimo najveću sigurnost i zaštitu, kao i nadu da mogu da nastave sa svojim životima u bezbednom i mirnom okruženju - navodi se u zajedničkom saopštenju nekadšnjeg bračnog para, prenosi Daily Mail.

Pregovori su navodno trajali neverovatnih 12 sati, ali dogovor je postignut.

Pročitajte još: POKUŠAVALA SAM DA ZATRUDNIM, BILO JE TEŠKO: Dženifer Aniston, nakon godina osude javnosti da ne želi decu, POTVRDILA DA JE POKUŠAVALA da se ostvari kao majka!

- Podneta je veoma važna žrtva: Žerard je konačno pristao da dozvoli svojoj deci da žive u SAD zbog njihove dobrobiti, što je glavni razlog i razlog koji je uvek bio na prvom mestu - rekao je Pikeov advokat, Ramon Tamborero, govoreći u ime popularnog sportiste.

- Sudska odluka bi donela samo bol. U stvarnosti, ovde niko nije pobedio osim dece - dodao je on.

Deo sporazuma navodno govori i o tome da će deca biti sa ocem tokom tri raspusta tokom školske godine, uključujući Dan zahvalnosti, zimski raspust/Božić i period mart/april koji se podudara sa pauzom tokom Uskrsa.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas