· · Коментари: 0

Шакира пева са синовима у новој песми: "Почнете да остварујете своје снове" (ВИДЕО)

Шакира у последње време ниже музичке хитове, а недавно је објавила песму "Акростих" која је изазвала полемике. Песму је овог пута посветила синовима, Милану и Саши, а они су нашли место и у споту где певају и свирају клавир

1684489142_profimedia-0776204265.jpg
Фото: Профимедиа

Упркос лепом породичном снимку полемика је настала јер Пике наводно није знао да ће се деца наћи у споту.

- Оно што ме највише изненађује у свему овоме је то да када би се ваша деца појавила на једном месту, морали бисте да питате другог родитеља за дозволу. А оно што највише изненађује у вези са овим питањем је то што је Жерард Пике сазнао да су његова деца учествовала у овом видео клипу када је изашао - потврдила је новинарка Лорена Васкез, пише Хола.

Након ових тврдњи Шакирин адвокат је прекинуо тишину и разјаснио гласине, уверавајуц́и да нема проблема у вези са учешц́ем деце у музичком споту.

- Верујем да оно што Шакира ради увек ради добро, а деца су сачувана у сваком тренутку. Ситуација је сада одлична. Немам вести да нешто није у реду - рекао је адвокат, а преноси Ел Хералдо де Мексико.

Шакира је делове нове песме поделила на Инстаграму уз објашњење како је настало да се у њој нађу и њена деца:

- Ове године Милан је писао песме од којих сам се расплакала од радости, а Саша је сате посветио клавиру откривајуц́и свој глас. Обојица су били поред мене у студију и након слушања ове песме посвец́ене њима тражили су да буду део тога. Они су то осетили и интерпретирали сами себе. Милане и Саша, лепо је видети како отварате крила да почнете да остварујете своје снове. Не постоји ништа због чега се осец́ам потпуније од тога да сам ваша мама - написал је Шакира у опису видеа.


Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.