Oglas
· · Komentari: 0

Šakira peva sa sinovima u novoj pesmi: "Počnete da ostvarujete svoje snove" (VIDEO)

Šakira u poslednje vreme niže muzičke hitove, a nedavno je objavila pesmu "Akrostih" koja je izazvala polemike. Pesmu je ovog puta posvetila sinovima, Milanu i Saši, a oni su našli mesto i u spotu gde pevaju i sviraju klavir

1684489142_profimedia-0776204265.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Uprkos lepom porodičnom snimku polemika je nastala jer Pike navodno nije znao da će se deca naći u spotu.

- Ono što me najviše iznenađuje u svemu ovome je to da kada bi se vaša deca pojavila na jednom mestu, morali biste da pitate drugog roditelja za dozvolu. A ono što najviše iznenađuje u vezi sa ovim pitanjem je to što je Žerard Pike saznao da su njegova deca učestvovala u ovom video klipu kada je izašao - potvrdila je novinarka Lorena Vaskez, piše Hola.

Nakon ovih tvrdnji Šakirin advokat je prekinuo tišinu i razjasnio glasine, uveravajući da nema problema u vezi sa učešćem dece u muzičkom spotu.

- Verujem da ono što Šakira radi uvek radi dobro, a deca su sačuvana u svakom trenutku. Situacija je sada odlična. Nemam vesti da nešto nije u redu - rekao je advokat, a prenosi El Heraldo de Meksiko.

Šakira je delove nove pesme podelila na Instagramu uz objašnjenje kako je nastalo da se u njoj nađu i njena deca:

- Ove godine Milan je pisao pesme od kojih sam se rasplakala od radosti, a Saša je sate posvetio klaviru otkrivajući svoj glas. Obojica su bili pored mene u studiju i nakon slušanja ove pesme posvećene njima tražili su da budu deo toga. Oni su to osetili i interpretirali sami sebe. Milane i Saša, lepo je videti kako otvarate krila da počnete da ostvarujete svoje snove. Ne postoji ništa zbog čega se osećam potpunije od toga da sam vaša mama - napisal je Šakira u opisu videa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas