Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира посветила песму Пикеу? "Знам да сам дала више од тебе. Оставио си ме..."

Многи су мислили да веза Шакире и Пикеа цвета и после 10 година, али пар је ипак одлучио да се растане

1666338657_82abd9e6c19a20172e213d96d1753d08e48d03c7.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Шакира се вратила музици и у новој песми наизглед осврнула на своју пропалу романсу са Жераром Пикеом са којим има двојицу синова.

Раније ове године, певачица је објавила је да је њена веза са фудбалером Барселоне (35) завршена. У новој песми под називом "Монотониај" многи стихови могу да се протумаче биографским и као да су упућени Пикеу.

Прочитајте још: "Имала сам осећај СРАМОТЕ у стомаку": Први ПОСАО Меган Маркл је за њу био ноћна мора (ВИДЕО)

- То је неопходно збогом. Оно што је некада било невероватно постало је рутина. Знам да сам дала више од тебе. Оставио си ме због свог нарцизма. Заборавили смо шта смо некада били - певала је она док готова свака реч може да се протумачи са поруком.

Шакира је упознала свог сада већ бившег партнера 2010. године, када је снимила музички спот за химну Светског првенства, "Вака Вака". Забављали су се 11 година и имају двојицу синова Милана и Сашу.

Певачица је недавно проговорила о њиховој вези у искреном интервјуу и истакла да је уложила све у време које су провели заједно.

Прочитајте још: "Знао сам да ћу изгубити жену, ако не кренем на терапију": Принц Хари о борби са менталним здрављем

- Понекад се осец́ам као да је све ово лош сан и да ц́у се у једном тренутку пробудити. Али не, то је стварно. А оно што је такође стварно је разочарање што видим нешто тако свето и посебно, какав сам мислила да је однос који сам имала са оцем моје деце, и видела да се то претворило у нешто вулгаризовано од стране медија. Мислим да су ти детаљи некако превише приватни да би се делили, барем у овом тренутку – све је тако сирово и свеже. Могу само да кажем да сам све што сам имала уложила у ову везу и своју породицу - искрена је била Шакира недавно за магазин Ел.

Певачица додаје да је каријеру ставила по страни како би била максимлано фокусирана на породицу.

- Једно од нас двоје је морало да уложи тај напор и ту жртву. И урадила сам то. Ставила сам своју каријеру у други план и дошла сам у Шпанију, да га подржим како би могао да игра фудбал и осваја титуле. И то је била жртва љубави. Тешко је причати о томе, поготово зато што још пролазим кроз то, и зато што сам у очима јавности и зато што наше раздвајање није као обично раздвајање. И тако је било тешко не само мени, вец́ и мојој деци. Невероватно тешко -  рекла је Шакира за поменути магазин и додаје да је изнад свега најважније да њихови синови имају оба родитеља крај себе и да се несугласице ставе по страни.

- Без обзира на то како су се ствари завршиле или како се Пике и ја осец́амо  као бивши партнери, он је отац моје деце. Имамо посао који треба да урадимо за ова два невероватна дечака и верујем да ц́емо схватити шта је најбоље за њихову будуц́ност, њихове снове у животу и шта је праведно решење за све укључене - објашњава певачица.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas