Oglas
· · Komentari: 0

Šakira posvetila pesmu Pikeu? "Znam da sam dala više od tebe. Ostavio si me..."

Mnogi su mislili da veza Šakire i Pikea cveta i posle 10 godina, ali par je ipak odlučio da se rastane

1666338657_82abd9e6c19a20172e213d96d1753d08e48d03c7.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Šakira se vratila muzici i u novoj pesmi naizgled osvrnula na svoju propalu romansu sa Žerarom Pikeom sa kojim ima dvojicu sinova.

Ranije ove godine, pevačica je objavila je da je njena veza sa fudbalerom Barselone (35) završena. U novoj pesmi pod nazivom "Monotoniaj" mnogi stihovi mogu da se protumače biografskim i kao da su upućeni Pikeu.

Pročitajte još: "Imala sam osećaj SRAMOTE u stomaku": Prvi POSAO Megan Markl je za nju bio noćna mora (VIDEO)

- To je neophodno zbogom. Ono što je nekada bilo neverovatno postalo je rutina. Znam da sam dala više od tebe. Ostavio si me zbog svog narcizma. Zaboravili smo šta smo nekada bili - pevala je ona dok gotova svaka reč može da se protumači sa porukom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Šakira je upoznala svog sada već bivšeg partnera 2010. godine, kada je snimila muzički spot za himnu Svetskog prvenstva, "Vaka Vaka". Zabavljali su se 11 godina i imaju dvojicu sinova Milana i Sašu.

Pevačica je nedavno progovorila o njihovoj vezi u iskrenom intervjuu i istakla da je uložila sve u vreme koje su proveli zajedno.

Pročitajte još: "Znao sam da ću izgubiti ženu, ako ne krenem na terapiju": Princ Hari o borbi sa mentalnim zdravljem

- Ponekad se osećam kao da je sve ovo loš san i da ću se u jednom trenutku probuditi. Ali ne, to je stvarno. A ono što je takođe stvarno je razočaranje što vidim nešto tako sveto i posebno, kakav sam mislila da je odnos koji sam imala sa ocem moje dece, i videla da se to pretvorilo u nešto vulgarizovano od strane medija. Mislim da su ti detalji nekako previše privatni da bi se delili, barem u ovom trenutku – sve je tako sirovo i sveže. Mogu samo da kažem da sam sve što sam imala uložila u ovu vezu i svoju porodicu - iskrena je bila Šakira nedavno za magazin El.

Pevačica dodaje da je karijeru stavila po strani kako bi bila maksimlano fokusirana na porodicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

- Jedno od nas dvoje je moralo da uloži taj napor i tu žrtvu. I uradila sam to. Stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došla sam u Španiju, da ga podržim kako bi mogao da igra fudbal i osvaja titule. I to je bila žrtva ljubavi. Teško je pričati o tome, pogotovo zato što još prolazim kroz to, i zato što sam u očima javnosti i zato što naše razdvajanje nije kao obično razdvajanje. I tako je bilo teško ne samo meni, već i mojoj deci. Neverovatno teško -  rekla je Šakira za pomenuti magazin i dodaje da je iznad svega najvažnije da njihovi sinovi imaju oba roditelja kraj sebe i da se nesuglasice stave po strani.

- Bez obzira na to kako su se stvari završile ili kako se Pike i ja osećamo  kao bivši partneri, on je otac moje dece. Imamo posao koji treba da uradimo za ova dva neverovatna dečaka i verujem da ćemo shvatiti šta je najbolje za njihovu budućnost, njihove snove u životu i šta je pravedno rešenje za sve uključene - objašnjava pevačica.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas