Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шакира жели да папараци престану да прате њену децу: „Молим вас да поштујете њихову приватност“

Шакира се спрема за ново поглавље свог живота у Мајамију након бурног развода од фудбалера Жерара Пикеа

1681205448_profimedia-0762361085.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Колумбијска певачица жели да њени фанови и пратиоци знају да се радује животу у Сједињеним Државама, откривајуц́и да жели да њена деца имају мирно детињство, без пажње јавности, колико је то могуће.

Уметница је сада објавила нову изјаву у којој објашњава да жели да заштити своју децу од сталног „узнемиравања“.

- Разумљиво је да постоји стална радозналост штампе, о мени и мојој породици. Међутим, моја деца, Милан и Саша, има су тешку годину, трпец́и непрестано узнемиравање и прогон од папараца и више медија у Барселони - започиње Шакира, преноси Хола и додаје:

- Сада када започињу нову фазу у животу, снажно молим новинаре у име моје деце да поштују њихово право на приватност. Молим вас да их не пратите до улаза или излаза из њихове школе, да их не чекате на вратима наше куц́е или да их пратите до њихових активности после школе, као што се то дешавало сваког дана у Барселони са циљем фотографије - искрена је била Шакира.

Она је даље рекла да верује да ц́е новинари и фотографи бити осетљиви на ситуацију са којом се Милан и Саша суочавају, замоливши их да се „на најљудскији начин понашају према њима, водец́и рачуна да се ради о физичком и емоционалном интегритету двоје малолетне деце од 8 и 10 година која само желе да изађу на улицу, иду у школу и осец́ају се сигурно.

Шакира је завршила рекавши да то тражи „не као уметница, вец́ као мама која жели да заштити и брине о благостању своје деце, како би они могли да живе здрав и срец́ан живот, какав свако дете заслужује”.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas