Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Шаљем своју љубав и подршку онима који се боре за свој живот": Анђелина Џоли растужила фанове објавом посвећеној годишњици смрти мајке (ФОТО)

Глумица је поделила емотивну фотографију и

1683630098_andjdzo.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Анђелина Џоли пре 16 година прошла је кроз веома тежак период када је њена мајка Маршелин Бертран преминула од рака.

Глумица је поводом годишњице њене смрти објавила њихову емотивну фотографију и то из периода када је Анђелина била девојчица:

"Сутра би био 73. рођендан моје мајке. Преминула је пре 15 година, након дуге борбе са раком дојке и јајника. У јулу ме месец дана дели од година када је је њој дијагностикован рак. Имала сам превентивне операције како бих смањила ризик, али и даље идем на прегледе.Моја мама је волела Хендрикса. И увек би потписивала своја писма са "Кисс тхе Скy". Након што је преминула то је добило ново значење. Шаљем љубав онима који су такође изгубили вољене и снагу онима који се управо у овом тренутку боре за своје животе и животе оних које воле", написала је испод фотографије.

Анђелина се пре 10 година подвргла двострукој масектомији због ризика од канцера:

"Када сам сазнала да је то моја реалност, решила сам да нешто учиним и смањим ризик што више могу тако што ће ми превентивно бити одстрањене обе дојке. Почела сам од груди јер је ризик за ту врсту рака већи од ризика од рака јајника а и операција је сложенија, 27. априла сам завршила тромесечни медицински процес који мастектомија подразумева. Успела сам да све одржим у тајности и да наставим са послом", изјавила је глумица  тада, а две године касније подвргла се операцији уклањања јајника:

"Лекари су ми наговестили да би требало да се подвргнем превентивној операцији десетак година пре него што се рак појавио код мојих женских рођака. Мојој мајци је рак дијагностификован када је имала 49. Ја имам 39 година", открила је у том периоду је за "Њујорк тајмс".

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas