· · Komentari: 0

"Šaljem svoju ljubav i podršku onima koji se bore za svoj život": Anđelina Džoli rastužila fanove objavom posvećenoj godišnjici smrti majke (FOTO)

Glumica je podelila emotivnu fotografiju i

1683630098_andjdzo.jpg
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli pre 16 godina prošla je kroz veoma težak period kada je njena majka Maršelin Bertran preminula od raka.

Glumica je povodom godišnjice njene smrti objavila njihovu emotivnu fotografiju i to iz perioda kada je Anđelina bila devojčica:

"Sutra bi bio 73. rođendan moje majke. Preminula je pre 15 godina, nakon duge borbe sa rakom dojke i jajnika. U julu me mesec dana deli od godina kada je je njoj dijagnostikovan rak. Imala sam preventivne operacije kako bih smanjila rizik, ali i dalje idem na preglede.Moja mama je volela Hendriksa. I uvek bi potpisivala svoja pisma sa "Kiss the Sky". Nakon što je preminula to je dobilo novo značenje. Šaljem ljubav onima koji su takođe izgubili voljene i snagu onima koji se upravo u ovom trenutku bore za svoje živote i živote onih koje vole", napisala je ispod fotografije.

Anđelina se pre 10 godina podvrgla dvostrukoj masektomiji zbog rizika od kancera:

"Kada sam saznala da je to moja realnost, rešila sam da nešto učinim i smanjim rizik što više mogu tako što će mi preventivno biti odstranjene obe dojke. Počela sam od grudi jer je rizik za tu vrstu raka veći od rizika od raka jajnika a i operacija je složenija, 27. aprila sam završila tromesečni medicinski proces koji mastektomija podrazumeva. Uspela sam da sve održim u tajnosti i da nastavim sa poslom", izjavila je glumica  tada, a dve godine kasnije podvrgla se operaciji uklanjanja jajnika:

"Lekari su mi nagovestili da bi trebalo da se podvrgnem preventivnoj operaciji desetak godina pre nego što se rak pojavio kod mojih ženskih rođaka. Mojoj majci je rak dijagnostifikovan kada je imala 49. Ja imam 39 godina", otkrila je u tom periodu je za "NJujork tajms".

Bonus video:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.