Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Само желим да си поносан на мене": Драгана Мићаловић ДОЧЕКАЛА РОЂЕНДАН на омиљеном месту покојног оца (ФОТО)

Глумица Драгана Мићаловић имала вече за памћење

1646469295__________________________20220304_132748.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Глумица Драгана Мићаловић поделила је на друштвеним мрежама да су је најближи одушевили за 31. рођендан.

Она је поставила слике и снимке, те се у опису објаве на Инстаграму дотакла и оца, глумца Драгана Мићаловића, који нас је напустио пре пет година.

- Само желим да си поносан на мене. Дочекала сам рођендан управо онде где си ме научио да волим. Позориште. Храм. Ови људи су љубав, ови људи се воле! Хвала вам што ми пружате толику љубав, ја сам најсрећнији човек! Волим вас, чувам и грлим заувек! Моја екипа а ваша Прслица - написала је она.
Драгана је, подсетимо, недавно отворила душу и признала да је ноћима плакала зато што су људи говорили да је успела у свету глуме захваљујући сестри Слободи.

- Размишљала сам често како ће се сваки мој неуспех приписати њима. Нисам више желела да будем натурчик и "она тамо што је дошла преко сестре". Само моја мама зна колико сам ноћи због тога проплакала. Зато сам уписала глуму са 28 година. До тада сам све радила по осећају, али глумац мора да зна шта ради, да зна анализу лика, дела... Мени то све данас много помаже. Потпуно сам подетињила на студијама - признала је Драгана у емисији Гоце Тржан.

Мићаловићева је испричала тад и како је добила своју прву улогу. Када је јавила оцу Драгану, човек је занемео.

- Био је расписан позив за кастинг у свим средњим школама и било нас је више од 500 пријављених. Ја сам добила улогу. Звала сам тату и рекла му да сам добила улогу, он је био на пецању тада, и само ми је спустио слуљалицу. Опет сам га позвала, а он ми је рекао: "Ја нећу преживети још једну глумицу у кући." Није желео, нити је Боби и мени дозвољавао да се бавимо глумом, јер је знао да је бавити се овим послом и имати породицу прилично тешко. Покушавао је дуго да ме одврати од глуме. Мислили су и он и мајка да ће то брзо да ми досади, а ја сам од малена желела да будем глумица - истакла је глумица.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas