Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сандра Африка проговорила о БИВШИМ момцима и удаји: "Наравно да у БЛИСКОЈ будућности прижељкујем да постанем мама"

Сандра Африка открила све детаље свог љубавног живота

1699005528_Foto-Ataimages.rs-Sandra-Afrika2.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Певачица Сандра Африка отворила је душу о пословном и приватном животу, и том приликом дотакла се њених љубави са познатим мушкарцима.

- Свашта припремам, па између осталог и албум, то ми је одузело цело лето, а радим и даље. Сваки дан сам по студијама. Радимо текстове, ту је и Саша Лазић, настављамо сарадњу - прича она и открива какав је њен тренутни љубавни статус.

- Компликовано је јако. У последње време сам се посветила доста послу, тако ће и да остане. Љубав је по страни, када буде било нешто вредно помена, ја ћу вас обавестити.

Годинама уназад седму силу интригира Сандрин однос са фудбалером Владимиром Волковим, а сада је открила у каквим су односима.

- У супер смо односима, коректним. Остали смо пријатељи, ту нема места свађи и негативним емоцијама.

Медији су је повезивали и са кошаркашем Николом Милутиновим, а Сандра се сада осврнула на разна нагађања.

- Тачно је то да дечка познајем, певала сам код њега на журкама два пута, једном у Београду, једном у Новом Саду и било нам је предивно. По мом мишљењу је он прави господин. Осим те сарадње нисмо се никад виђали. Не знам како је дошло до таквих навода, запратили смо се на Инстаграму јер се знамо дужи временски период.

Бира фудбалере, не кошаркаше

- Можда бих пре изабрала фудбалера, а једини разлог је висина кошаркаша, јер сам ја јако мала (смех). Баш кад сам певала код Николе, он је стајао близу бине онако висок, а ја и на бини ниска, гледам га, хоћу нешто да му кажем... Генерално, спортисти су океј, волим неког ко је у спорту, и ја цео живот тренирам... И да није спортиста у питању, пре бих одабрала вишег момка у принципу, мислим да не постоји неко ко је нижи од мене (смех).

Ништа од удаје

- Не знам ни које је године то било, да не погрешим... Ишли смо ка томе, али једноствано се нисмо до краја договорили како треба. Није ми купио прстен, само је била нека прича, али се то није остварило - прича Сандра и открива да ли је раније била у другом стању, како се наводило у медијима:

- Не, нисам била трудна раније. Тада се нисам оглашавала, свако чудо три дана доста. Наравно да у блиској будућности прижељкујем да постанем мама, једино ми је то поље остало неиспуњено, у свим осталим сегментима сам испуњена.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas