Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сандра Булок први пут виђена у јавности после СМРТИ супруга: Глумица не може да сакрије тугу (ФОТО)

Глумица Сандра Булок је виђена у јавности после два и по месеца

1698396663_Foto-Profimedia-Sandra-Bulok.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Чувена глумица Сандра Булок појавила се први пут у јавности после смрти дугогодишњег партнера Брајана Рендала, који је преминуо 5. августа. Појавила се јуче у Лос Анђелесу са ћерком Лејлом. Рендал је умро у 57. години након трогодишње борбе са амиотрофичком латералном склерозом. Веза познатог пара трајала је од 2015. године.

Сандра Булок држала је за руку своје најмлађе дете, а у једном моменту пољубила је девојчицу у главу, док је са њима био и њихов телохранитељ.

 

Глумица је Брајана упознала када је фотографисао рођендан њеног сина Луиса. Сусрет се десио пет година након њеног развода од Џесија Џејмса.

Деца коју је Сандра Булок усвојила Луис (13) и Лајла (11) звали су Брајана тата. Оскаровка је (59) на Тхрее Беес на Бахамима просула пепео покојног партнера. Управо на овом места она и Брајан Ренда разменили су завете 2017, три године након што је њему дијагностикована поменута болест.

"То место је било тако посебно за њих. Изнајмили би цело острво како би могли да уживају у приватности. Тамо су делили неке од најсрећнијих момената заједно са децом и пријатељима. Боравили би тамо недељама. Њена одлука да тамо проспе пепео има посебан смисао и значење", испричао је извор.

Острво на Бахамима у власништву је француског финансијера који је био ожењен Ел Макферсон и који има ћерку са Умом Турман.

Рендал је желео да се његова борба са склерозом одвија у тајности. Због последњег третмана, због чега је био далеко од јавности, неки су сматрали да је раскинуо везу са чувеном глумицом што је било далеко од истине.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas